Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10728
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кузнєцова, Ксенія Ігорівна | - |
dc.contributor.author | Kuznietsova, Kseniia | - |
dc.date.accessioned | 2024-11-25T12:17:50Z | - |
dc.date.available | 2024-11-25T12:17:50Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Кузнєцова К. І. Удосконалення технологічної лінії виробництва здобного печива : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Ксенія Ігорівна Кузнєцова ; наук. кер. Дмитро Олександрович Тимчак ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 59 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10728 | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10728 | - |
dc.description.abstract | Мета роботи : удосконалення технологічної лінії з виробництва здобного печива з джемом в умовах ТОВ «Кріоліт-Д».Meta roboty : udoskonalennia tekhnolohichnoi linii z vyrobnytstva zdobnoho pechyva z dzhemom v umovakh TOV «Kriolit-D». | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk |
dc.subject | здобне печиво | uk |
dc.subject | zdobne pechyvo | uk |
dc.subject | джем | uk |
dc.subject | dzhem | uk |
dc.subject | удосконалення лінії | uk |
dc.subject | udoskonalennia linii | uk |
dc.subject | формувальна машина | uk |
dc.subject | formuvalna mashyna | uk |
dc.subject | продуктивність | uk |
dc.subject | produktyvnist | uk |
dc.title | Удосконалення технологічної лінії виробництва здобного печива | uk |
dc.title.alternative | Udoskonalennia tekhnolohichnoi linii vyrobnytstva zdobnoho pechyva | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Кузнєцова К. І..pdf | 1,24 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.