Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10728
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКузнєцова, Ксенія Ігорівна-
dc.contributor.authorKuznietsova, Kseniia-
dc.date.accessioned2024-11-25T12:17:50Z-
dc.date.available2024-11-25T12:17:50Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationКузнєцова К. І. Удосконалення технологічної лінії виробництва здобного печива : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Ксенія Ігорівна Кузнєцова ; наук. кер. Дмитро Олександрович Тимчак ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 59 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10728uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10728-
dc.description.abstractМета роботи : удосконалення технологічної лінії з виробництва здобного печива з джемом в умовах ТОВ «Кріоліт-Д».Meta roboty : udoskonalennia tekhnolohichnoi linii z vyrobnytstva zdobnoho pechyva z dzhemom v umovakh TOV «Kriolit-D».uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectздобне печивоuk
dc.subjectzdobne pechyvouk
dc.subjectджемuk
dc.subjectdzhemuk
dc.subjectудосконалення лініїuk
dc.subjectudoskonalennia liniiuk
dc.subjectформувальна машинаuk
dc.subjectformuvalna mashynauk
dc.subjectпродуктивністьuk
dc.subjectproduktyvnistuk
dc.titleУдосконалення технологічної лінії виробництва здобного печиваuk
dc.title.alternativeUdoskonalennia tekhnolohichnoi linii vyrobnytstva zdobnoho pechyvauk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кузнєцова К. І..pdf1,24 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.