Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10728| Назва: | Удосконалення технологічної лінії виробництва здобного печива |
| Інші назви: | Udoskonalennia tekhnolohichnoi linii vyrobnytstva zdobnoho pechyva |
| Автори: | Кузнєцова, Ксенія Ігорівна Kuznietsova, Kseniia |
| Ключові слова: | здобне печиво zdobne pechyvo джем dzhem удосконалення лінії udoskonalennia linii формувальна машина formuvalna mashyna продуктивність produktyvnist |
| Дата публікації: | 2024 |
| Видавництво: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
| Бібліографічний опис: | Кузнєцова К. І. Удосконалення технологічної лінії виробництва здобного печива : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Ксенія Ігорівна Кузнєцова ; наук. кер. Дмитро Олександрович Тимчак ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 59 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10728 |
| Короткий огляд (реферат): | Мета роботи : удосконалення технологічної лінії з виробництва здобного печива з джемом в умовах ТОВ «Кріоліт-Д».Meta roboty : udoskonalennia tekhnolohichnoi linii z vyrobnytstva zdobnoho pechyva z dzhemom v umovakh TOV «Kriolit-D». |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10728 |
| Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Кузнєцова К. І..pdf | 1,24 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
