Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10730
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кьоз, Деніз Сайимович | - |
dc.contributor.author | Koz, Deniz | - |
dc.date.accessioned | 2024-11-26T07:43:10Z | - |
dc.date.available | 2024-11-26T07:43:10Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Кьоз Д. С. Модернізація технологічної лінії виробництва хлібних виробів : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Деніз Сайимович Кьоз ; наук. кер. Юрій Олексійович Чурсінов; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 86 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10730 | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10730 | - |
dc.description.abstract | Метою роботи є модернізація тістомісильної машини, яка впливає на інтенсивність механічної обробки тіста та поліпшує його структуру, що забезпечує виробництво якісних хлібних виробів.Metoiu roboty ye modernizatsiia tistomisylnoi mashyny, yaka vplyvaie na intensyvnist mekhanichnoi obrobky tista ta polipshuie yoho strukturu, shcho zabezpechuie vyrobnytstvo yakisnykh khlibnykh vyrobiv. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk |
dc.subject | тістоприготування | uk |
dc.subject | tistopryhotuvannia | uk |
dc.subject | борошняна сировина | uk |
dc.subject | boroshniana syrovyna | uk |
dc.subject | процес замісу | uk |
dc.subject | protses zamisu | uk |
dc.subject | показники роботи | uk |
dc.subject | pokaznyky roboty | uk |
dc.subject | робочі органи | uk |
dc.subject | robochi orhany | uk |
dc.subject | ефективність | uk |
dc.subject | efektyvnist | uk |
dc.title | Модернізація технологічної лінії виробництва хлібних виробів | uk |
dc.title.alternative | Modernizatsiia tekhnolohichnoi linii vyrobnytstva khlibnykh vyrobiv | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Кьоз Д. С..pdf | 3,23 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.