Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10730
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКьоз, Деніз Сайимович-
dc.contributor.authorKoz, Deniz-
dc.date.accessioned2024-11-26T07:43:10Z-
dc.date.available2024-11-26T07:43:10Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationКьоз Д. С. Модернізація технологічної лінії виробництва хлібних виробів : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Деніз Сайимович Кьоз ; наук. кер. Юрій Олексійович Чурсінов; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 86 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10730uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10730-
dc.description.abstractМетою роботи є модернізація тістомісильної машини, яка впливає на інтенсивність механічної обробки тіста та поліпшує його структуру, що забезпечує виробництво якісних хлібних виробів.Metoiu roboty ye modernizatsiia tistomisylnoi mashyny, yaka vplyvaie na intensyvnist mekhanichnoi obrobky tista ta polipshuie yoho strukturu, shcho zabezpechuie vyrobnytstvo yakisnykh khlibnykh vyrobiv.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectтістоприготуванняuk
dc.subjecttistopryhotuvanniauk
dc.subjectборошняна сировинаuk
dc.subjectboroshniana syrovynauk
dc.subjectпроцес замісуuk
dc.subjectprotses zamisuuk
dc.subjectпоказники роботиuk
dc.subjectpokaznyky robotyuk
dc.subjectробочі органиuk
dc.subjectrobochi orhanyuk
dc.subjectефективністьuk
dc.subjectefektyvnistuk
dc.titleМодернізація технологічної лінії виробництва хлібних виробівuk
dc.title.alternativeModernizatsiia tekhnolohichnoi linii vyrobnytstva khlibnykh vyrobivuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кьоз Д. С..pdf3,23 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.