Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10770
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Чернуська, Дар’я Андріївна | - |
dc.contributor.author | Chernuska, Daria | - |
dc.date.accessioned | 2024-12-06T12:58:24Z | - |
dc.date.available | 2024-12-06T12:58:24Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Чернуська Д. А. Обґрунтування технології виробництва пряників підвищеної харчової та біологічної цінності : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Дар’я Андріївна Чернуська ; наук. кер. Дмитро Олександрович Тимчак ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 62 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10770 | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10770 | - |
dc.description.abstract | Метою роботи є обґрунтування технології виробництва пряників функціонального призначення.Metoiu roboty ye obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva prianykiv funktsionalnoho pryznachennia. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk |
dc.subject | борошняні кондитерські вироби | uk |
dc.subject | boroshniani kondyterski vyroby | uk |
dc.subject | пряники | uk |
dc.subject | prianyky | uk |
dc.subject | харчова цінність | uk |
dc.subject | kharchova tsinnist | uk |
dc.subject | біологічна цінність | uk |
dc.subject | biolohichna tsinnist | uk |
dc.subject | глазур | uk |
dc.subject | hlazur | uk |
dc.subject | цукроємність | uk |
dc.subject | tsukroiemnist | uk |
dc.subject | борошно пшеничне | uk |
dc.subject | boroshno pshenychne | uk |
dc.subject | фруктоза | uk |
dc.subject | fruktoza | uk |
dc.title | Обґрунтування технології виробництва пряників підвищеної харчової та біологічної цінності | uk |
dc.title.alternative | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva prianykiv pidvyshchenoi kharchovoi ta biolohichnoi tsinnosti | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Чернуська Д. А..pdf | 1,21 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.