Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10770
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЧернуська, Дар’я Андріївна-
dc.contributor.authorChernuska, Daria-
dc.date.accessioned2024-12-06T12:58:24Z-
dc.date.available2024-12-06T12:58:24Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationЧернуська Д. А. Обґрунтування технології виробництва пряників підвищеної харчової та біологічної цінності : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Дар’я Андріївна Чернуська ; наук. кер. Дмитро Олександрович Тимчак ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 62 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10770uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10770-
dc.description.abstractМетою роботи є обґрунтування технології виробництва пряників функціонального призначення.Metoiu roboty ye obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva prianykiv funktsionalnoho pryznachennia.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectборошняні кондитерські виробиuk
dc.subjectboroshniani kondyterski vyrobyuk
dc.subjectпряникиuk
dc.subjectprianykyuk
dc.subjectхарчова цінністьuk
dc.subjectkharchova tsinnistuk
dc.subjectбіологічна цінністьuk
dc.subjectbiolohichna tsinnistuk
dc.subjectглазурuk
dc.subjecthlazuruk
dc.subjectцукроємністьuk
dc.subjecttsukroiemnistuk
dc.subjectборошно пшеничнеuk
dc.subjectboroshno pshenychneuk
dc.subjectфруктозаuk
dc.subjectfruktozauk
dc.titleОбґрунтування технології виробництва пряників підвищеної харчової та біологічної цінностіuk
dc.title.alternativeObgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva prianykiv pidvyshchenoi kharchovoi ta biolohichnoi tsinnostiuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Чернуська Д. А..pdf1,21 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.