Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11163
Назва: | Обґрунтування технології виробництва дієтичної меренги без цукру з використанням стевії |
Інші назви: | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva diietychnoi merenhy bez tsukru z vykorystanniam stevii |
Автори: | Макаренко, Вікторія Русланівна Makarenko, Viktoriia Ruslanivna |
Ключові слова: | меренга merenha дієтичний виріб diietychnyi vyrib здорове харчування zdorove kharchuvannia натуральний цукрозамінник naturalnyi tsukrozaminnyk стевія steviia |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Бібліографічний опис: | Макаренко В. Р. Обґрунтування технології виробництва дієтичної меренги без цукру з використанням стевії : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Магістр»: 181 Харчові технології / Макаренко Вікторія Русланівна ; наук. керівник Ковальова Олена ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 99 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11163 |
Короткий огляд (реферат): | В кваліфікаційній роботі надана характеристика сировини та допоміжних матеріалів для виробництва дієтичної меренги без цукру з використанням стевії. В досліджені проаналізовано доцільність розробки нового продукту – дієтичної меренги без цукру з використанням стевії; зроблено огляд літературних джерел за обраною тематикою та розглянуто проблему використання натуральних цукрозамінників в рецептурах меренги. Експериментальным шляхом встановлено оптимальну кількість інгредіентів та виявлено їх вплив на органолептичні показники готового виробу. Встановлені рецептурні рішення та розроблено технологію виготовлення дієтичної меренги без цукру з використанням стевії. Розроблено концепцію готового виробу. V kvalifikatsiinii roboti nadana kharakterystyka syrovyny ta dopomizhnykh materialiv dlia vyrobnytstva diietychnoi merenhy bez tsukru z vykorystanniam stevii. V doslidzheni proanalizovano dotsilnist rozrobky novoho produktu – diietychnoi merenhy bez tsukru z vykorystanniam stevii; zrobleno ohliad literaturnykh dzherel za obranoiu tematykoiu ta rozghlianuto problemu vykorystannia naturalnykh tsukrozaminnykiv v retsepturakh merenhy. Eksperymentalnыm shliakhom vstanovleno optymalnu kilkist inhredientiv ta vyiavleno yikh vplyv na orhanoleptychni pokaznyky hotovoho vyrobu. Vstanovleni retsepturni rishennia ta rozrobleno tekhnolohiiu vyhotovlennia diietychnoi merenhy bez tsukru z vykorystanniam stevii. Rozrobleno kontseptsiiu hotovoho vyrobu. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11163 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Макаренко В. Р..pdf | 931,3 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.