Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12322
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Александрова, Олександра Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Aleksandrova, Oleksandra Oleksandrivn | - |
dc.date.accessioned | 2025-08-26T06:00:10Z | - |
dc.date.available | 2025-08-26T06:00:10Z | - |
dc.date.issued | 2025 | - |
dc.identifier.citation | Александрова О. О. Обґрунтування технології виробництва напоїв плодово-ягідних функціонального призначення : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Александрова Олександра Олександрівна; наук. керівник Кошулько Віталій; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2025. – 70 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12322 | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12322 | - |
dc.description.abstract | Об’єкт дослідження – технологія виробництва плодово-ягідних функціональних напоїв на основі екстракту шовковиці. Предмет дослідження – зв’язок показників якості вихідної сировини та технологічних параметрів процесу з якісними показниками отриманого продукту. Метою кваліфікаційної роботи є розробка технології виробництва функціональних плодово-ягідних напоїв із натуральної сировини. Obiekt doslidzhennia – tekhnolohiia vyrobnytstva plodovo-yahidnykh funktsionalnykh napoiv na osnovi ekstraktu shovkovytsi. Predmet doslidzhennia – zviazok pokaznykiv yakosti vykhidnoi syrovyny ta tekhnolohichnykh parametriv protsesu z yakisnymy pokaznykamy otrymanoho produktu. Metoiu kvalifikatsiinoi roboty ye rozrobka tekhnolohii vyrobnytstva funktsionalnykh plodovo-yahidnykh napoiv iz naturalnoi syrovyny. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk |
dc.subject | шовковиця | uk |
dc.subject | shovkovytsia | uk |
dc.subject | плодово-ягідні напої | uk |
dc.subject | plodovo-yahidni napoi | uk |
dc.subject | напої на основі екстракту шовковиці | uk |
dc.subject | napoi na osnovi ekstraktu shovkovytsi | uk |
dc.subject | шипшина | uk |
dc.subject | shypshyna | uk |
dc.subject | фруктові напої | uk |
dc.subject | fruktovi napoi | uk |
dc.subject | виноград | uk |
dc.subject | vynohrad | uk |
dc.subject | абрикос | uk |
dc.subject | abrykos | uk |
dc.subject | фейхоа | uk |
dc.subject | feikhoa | uk |
dc.title | Обґрунтування технології виробництва напоїв плодово-ягідних функціонального призначення | uk |
dc.title.alternative | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva napoiv plodovo-yahidnykh funktsionalnoho pryznachennia | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Александрова О. О..pdf | 1,73 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.