Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12322
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorАлександрова, Олександра Олександрівна-
dc.contributor.authorAleksandrova, Oleksandra Oleksandrivn-
dc.date.accessioned2025-08-26T06:00:10Z-
dc.date.available2025-08-26T06:00:10Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationАлександрова О. О. Обґрунтування технології виробництва напоїв плодово-ягідних функціонального призначення : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Александрова Олександра Олександрівна; наук. керівник Кошулько Віталій; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2025. – 70 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12322uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12322-
dc.description.abstractОб’єкт дослідження – технологія виробництва плодово-ягідних функціональних напоїв на основі екстракту шовковиці. Предмет дослідження – зв’язок показників якості вихідної сировини та технологічних параметрів процесу з якісними показниками отриманого продукту. Метою кваліфікаційної роботи є розробка технології виробництва функціональних плодово-ягідних напоїв із натуральної сировини. Obiekt doslidzhennia – tekhnolohiia vyrobnytstva plodovo-yahidnykh funktsionalnykh napoiv na osnovi ekstraktu shovkovytsi. Predmet doslidzhennia – zviazok pokaznykiv yakosti vykhidnoi syrovyny ta tekhnolohichnykh parametriv protsesu z yakisnymy pokaznykamy otrymanoho produktu. Metoiu kvalifikatsiinoi roboty ye rozrobka tekhnolohii vyrobnytstva funktsionalnykh plodovo-yahidnykh napoiv iz naturalnoi syrovyny.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectшовковицяuk
dc.subjectshovkovytsiauk
dc.subjectплодово-ягідні напоїuk
dc.subjectplodovo-yahidni napoiuk
dc.subjectнапої на основі екстракту шовковиціuk
dc.subjectnapoi na osnovi ekstraktu shovkovytsiuk
dc.subjectшипшинаuk
dc.subjectshypshynauk
dc.subjectфруктові напоїuk
dc.subjectfruktovi napoiuk
dc.subjectвиноградuk
dc.subjectvynohraduk
dc.subjectабрикосuk
dc.subjectabrykosuk
dc.subjectфейхоаuk
dc.subjectfeikhoauk
dc.titleОбґрунтування технології виробництва напоїв плодово-ягідних функціонального призначенняuk
dc.title.alternativeObgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva napoiv plodovo-yahidnykh funktsionalnoho pryznachenniauk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Александрова О. О..pdf1,73 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.