Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12322
Назва: Обґрунтування технології виробництва напоїв плодово-ягідних функціонального призначення
Інші назви: Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva napoiv plodovo-yahidnykh funktsionalnoho pryznachennia
Автори: Александрова, Олександра Олександрівна
Aleksandrova, Oleksandra Oleksandrivn
Ключові слова: шовковиця
shovkovytsia
плодово-ягідні напої
plodovo-yahidni napoi
напої на основі екстракту шовковиці
napoi na osnovi ekstraktu shovkovytsi
шипшина
shypshyna
фруктові напої
fruktovi napoi
виноград
vynohrad
абрикос
abrykos
фейхоа
feikhoa
Дата публікації: 2025
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Александрова О. О. Обґрунтування технології виробництва напоїв плодово-ягідних функціонального призначення : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Александрова Олександра Олександрівна; наук. керівник Кошулько Віталій; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2025. – 70 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12322
Короткий огляд (реферат): Об’єкт дослідження – технологія виробництва плодово-ягідних функціональних напоїв на основі екстракту шовковиці. Предмет дослідження – зв’язок показників якості вихідної сировини та технологічних параметрів процесу з якісними показниками отриманого продукту. Метою кваліфікаційної роботи є розробка технології виробництва функціональних плодово-ягідних напоїв із натуральної сировини. Obiekt doslidzhennia – tekhnolohiia vyrobnytstva plodovo-yahidnykh funktsionalnykh napoiv na osnovi ekstraktu shovkovytsi. Predmet doslidzhennia – zviazok pokaznykiv yakosti vykhidnoi syrovyny ta tekhnolohichnykh parametriv protsesu z yakisnymy pokaznykamy otrymanoho produktu. Metoiu kvalifikatsiinoi roboty ye rozrobka tekhnolohii vyrobnytstva funktsionalnykh plodovo-yahidnykh napoiv iz naturalnoi syrovyny.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12322
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Александрова О. О..pdf1,73 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.