Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12382
Назва: Обґрунтування параметрів процесу первинної обробки зерна з метою зменшення його травмування
Інші назви: Obgruntuvannia parametriv protsesu pervynnoi obrobky zerna z metoiu zmenshennia yoho travmuvannia
Автори: Коломоєць, Володимир Володимирович
Kolomoiets, Volodymyr Volodymyrovych
Ключові слова: сепарування
separuvannia
решітна сепарувальна машина
reshitna separuvalna mashyna
пшениця
pshenytsia
проростання
prorostannia
первинна обробка зерна
pervynna obrobka zerna
Дата публікації: 2025
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Коломоєць В. В. Обґрунтування параметрів процесу первинної обробки зерна з метою зменшення його травмування : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Коломоєць Володимир Володимирович; наук. керівник Кошулько Віталій; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2025. – 80 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12382
Короткий огляд (реферат): Об’єктом дослідження є технологічний процес потокової обробки зернового вороху з його фракціонуванням. Предметом досліджень є закономірності зміни рівня травмування зерна елементами технологічної лінії, а також впливу вихідної вологості зернового вороху на склад і вологість виділених фракцій при потоковій фракційній його обробці. Метою роботи є зниження травмування зерна шляхом вишукування можливості потокової обробки зернового вороху різної вологості з його фракціонуванням. Obiektom doslidzhennia ye tekhnolohichnyi protses potokovoi obrobky zernovoho vorokhu z yoho fraktsionuvanniam. Predmetom doslidzhen ye zakonomirnosti zminy rivnia travmuvannia zerna elementamy tekhnolohichnoi linii, a takozh vplyvu vykhidnoi volohosti zernovoho vorokhu na sklad i volohist vydilenykh fraktsii pry potokovii fraktsiinii yoho obrobtsi. Metoiu roboty ye znyzhennia travmuvannia zerna shliakhom vyshukuvannia mozhlyvosti potokovoi obrobky zernovoho vorokhu riznoi volohosti z yoho fraktsionuvanniam.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12382
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Коломоєць В. В..pdf1,34 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.