Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12554
Назва: Fattening and meat qualities of foreign origin young pigs
Інші назви: Відгодівельні та м’ясні якості молодняку свиней іноземного походження
Автори: Khalak, Victor
Халак, Віктор
Horchanok, Anna
Horchanok, A.
Horchanok, A. V.
Gorchanok, A. V.
Горчанок, Анна Володимирівна
Lytvyschenko, L.
Litvischenko, L. O.
Litvischenko, Lіudmyla
Lytvyschenko, L. O.
Lytvyshchenko, L.
Lytvyschenko, Lyudmila
Lytvyshchenko, Lyudmyla
Lytvyshchenko, L. О.
Литвищенко, Людмила Олександрівна
Ключові слова: pigs
свині
fattening qualities
відгодівельні якості
meat productivity
м’ясна продуктивність
economic efficiency
економічна ефективність
Дата публікації: тра-2022
Видавництво: Дніпровський ДАЕУ
Бібліографічний опис: Khalak V. Fattening and meat qualities of foreign origin young pigs / V. Khalak, A. Hochanok, L. Lytvyshchenko // Теоретичні та практичні питання аграрної науки = Theoretical and Applied issues of Agricultural Sciences : матеріали Міжнар.наук.-практ. конф. до 100-річчя ДДАЕУ ( Дніпро, 18 трав. 2022 р. ) : у 2 ч. / за заг. ред. А. С. Кобця / Дніпровський ДАЕУ. – Дніпро, 2022. – Ч. 1. – С. 183-187. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12554.
Короткий огляд (реферат): The study evaluated fattening and meat qualities of Large White young pigs of English and Hungarian origin. Significant differences were found in average daily gain and age of reaching 100 kg live weight, while carcass length and fat thickness varied slightly. The results indicate that pigs of English origin demonstrated higher productivity and better economic efficiency, making them more promising for improving pork production. У дослідженні оцінено відгодівельні та м’ясні якості молодняку свиней великої білої породи англійського та угорського походження. Встановлено суттєві відмінності за середньодобовими приростами та віком досягнення 100 кг живої маси, тоді як довжина туші та товщина шпику коливались незначно. Результати свідчать, що свині англійського походження характеризуються вищою продуктивністю та кращою економічною ефективністю, що робить їх більш перспективними для підвищення виробництва свинини.
Опис: Горчанок Анна Володимирівна https://orcid.org/0000-0003-0103-1477 Литвищенко Людмила Олександрівна http://orcid.org/0000-0002-4239-5405
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://drive.google.com/file/d/1te2UciAp-M_e3B5llQYmIJuZSk09fIBh/view
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12554
Розташовується у зібраннях:Тези конференцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
22_Теоретичні та практичні питання аграрної науки_частина 1-183-187.pdf245,58 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.