Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12622
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorРубан, Катерина Сергіївна-
dc.contributor.authorRuban, Kateryna Serhiivna-
dc.date.accessioned2025-09-25T07:50:01Z-
dc.date.available2025-09-25T07:50:01Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationРубан К. С. Обґрунтування технології виробництва супу-пюре швидкого приготування : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Рубан Катерина Сергіївна; наук. керівник Сова Наталія; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2025. – 74 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12622uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12622-
dc.description.abstractУ бакалаврській кваліфікаційній роботі вивчено асортимент супів-пюре миттєвого та швидкого приготування, які реалізують в Україні. Виготовлено дослідні зразки супів-пюре швидкого приготування з додаванням крупи горохової, рисової та сочевиці, проведено їх дегустаційну оцінку, визначено їх вологість, вирахувано необхідну кількість води та часу для їх приготування, визначено поживну та енергетичну цінність. U bakalavrskii kvalifikatsiinii roboti vyvcheno asortyment supiv-piure myttievoho ta shvydkoho pryhotuvannia, yaki realizuiut v Ukraini. Vyhotovleno doslidni zrazky supiv-piure shvydkoho pryhotuvannia z dodavanniam krupy horokhovoi, rysovoi ta sochevytsi, provedeno yikh dehustatsiinu otsinku, vyznacheno yikh volohist, vyrakhuvano neobkhidnu kilkist vody ta chasu dlia yikh pryhotuvannia, vyznacheno pozhyvnu ta enerhetychnu tsinnist.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectсуп-пюреuk
dc.subjectsup-piureuk
dc.subjectхарчові концентратиuk
dc.subjectkharchovi kontsentratyuk
dc.subjectкрупа гороховаuk
dc.subjectkrupa horokhovauk
dc.subjectкрупа рисоваuk
dc.subjectkrupa rysovauk
dc.subjectсочевицяuk
dc.subjectsochevytsiauk
dc.titleОбґрунтування технології виробництва супу-пюре швидкого приготуванняuk
dc.title.alternativeObgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva supu-piure shvydkoho pryhotuvanniauk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Рубан К. С..pdf2,55 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.