Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12622Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Рубан, Катерина Сергіївна | - |
| dc.contributor.author | Ruban, Kateryna Serhiivna | - |
| dc.date.accessioned | 2025-09-25T07:50:01Z | - |
| dc.date.available | 2025-09-25T07:50:01Z | - |
| dc.date.issued | 2025 | - |
| dc.identifier.citation | Рубан К. С. Обґрунтування технології виробництва супу-пюре швидкого приготування : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Рубан Катерина Сергіївна; наук. керівник Сова Наталія; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2025. – 74 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12622 | uk |
| dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12622 | - |
| dc.description.abstract | У бакалаврській кваліфікаційній роботі вивчено асортимент супів-пюре миттєвого та швидкого приготування, які реалізують в Україні. Виготовлено дослідні зразки супів-пюре швидкого приготування з додаванням крупи горохової, рисової та сочевиці, проведено їх дегустаційну оцінку, визначено їх вологість, вирахувано необхідну кількість води та часу для їх приготування, визначено поживну та енергетичну цінність. U bakalavrskii kvalifikatsiinii roboti vyvcheno asortyment supiv-piure myttievoho ta shvydkoho pryhotuvannia, yaki realizuiut v Ukraini. Vyhotovleno doslidni zrazky supiv-piure shvydkoho pryhotuvannia z dodavanniam krupy horokhovoi, rysovoi ta sochevytsi, provedeno yikh dehustatsiinu otsinku, vyznacheno yikh volohist, vyrakhuvano neobkhidnu kilkist vody ta chasu dlia yikh pryhotuvannia, vyznacheno pozhyvnu ta enerhetychnu tsinnist. | uk |
| dc.language.iso | uk | uk |
| dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk |
| dc.subject | суп-пюре | uk |
| dc.subject | sup-piure | uk |
| dc.subject | харчові концентрати | uk |
| dc.subject | kharchovi kontsentraty | uk |
| dc.subject | крупа горохова | uk |
| dc.subject | krupa horokhova | uk |
| dc.subject | крупа рисова | uk |
| dc.subject | krupa rysova | uk |
| dc.subject | сочевиця | uk |
| dc.subject | sochevytsia | uk |
| dc.title | Обґрунтування технології виробництва супу-пюре швидкого приготування | uk |
| dc.title.alternative | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva supu-piure shvydkoho pryhotuvannia | uk |
| dc.type | Other | uk |
| Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Рубан К. С..pdf | 2,55 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
