Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12622
Title: Обґрунтування технології виробництва супу-пюре швидкого приготування
Other Titles: Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva supu-piure shvydkoho pryhotuvannia
Authors: Рубан, Катерина Сергіївна
Ruban, Kateryna Serhiivna
Keywords: суп-пюре
sup-piure
харчові концентрати
kharchovi kontsentraty
крупа горохова
krupa horokhova
крупа рисова
krupa rysova
сочевиця
sochevytsia
Issue Date: 2025
Publisher: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Citation: Рубан К. С. Обґрунтування технології виробництва супу-пюре швидкого приготування : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Рубан Катерина Сергіївна; наук. керівник Сова Наталія; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2025. – 74 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12622
Abstract: У бакалаврській кваліфікаційній роботі вивчено асортимент супів-пюре миттєвого та швидкого приготування, які реалізують в Україні. Виготовлено дослідні зразки супів-пюре швидкого приготування з додаванням крупи горохової, рисової та сочевиці, проведено їх дегустаційну оцінку, визначено їх вологість, вирахувано необхідну кількість води та часу для їх приготування, визначено поживну та енергетичну цінність. U bakalavrskii kvalifikatsiinii roboti vyvcheno asortyment supiv-piure myttievoho ta shvydkoho pryhotuvannia, yaki realizuiut v Ukraini. Vyhotovleno doslidni zrazky supiv-piure shvydkoho pryhotuvannia z dodavanniam krupy horokhovoi, rysovoi ta sochevytsi, provedeno yikh dehustatsiinu otsinku, vyznacheno yikh volohist, vyrakhuvano neobkhidnu kilkist vody ta chasu dlia yikh pryhotuvannia, vyznacheno pozhyvnu ta enerhetychnu tsinnist.
URI: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12622
Appears in Collections:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Рубан К. С..pdf2,55 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.