Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12637
Назва: Обґрунтування технології виробництва виробів кондитерських борошняних з додаванням борошна полби
Інші назви: Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva vyrobiv kondyterskykh boroshnianykh z dodavanniam boroshna polby
Автори: Федоренко, Дар’я Олександрівна
Fedorenko, Daria Oleksandrivna
Ключові слова: кондитерські вироби
kondyterski vyroby
полба
polba
борошно
boroshno
кислотність
kyslotnist
печиво
pechyvo
пшениця
pshenytsia
харчові волокна
kharchovi volokna
Дата публікації: 2025
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Федоренко Д. О. Обґрунтування технології виробництва виробів кондитерських борошняних з додаванням борошна полби : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Федоренко Дар’я Олександрівна; наук. керівник Кошулько Віталій; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2025. – 61 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12637
Короткий огляд (реферат): Об’єкт дослідження – технологія виробництва борошняних кондитерських виробів із додаванням зерна полби. Предмет дослідження – зв’язок технологічних властивостей пшеничного та полб’яного борошна, а також технологічних параметрів процесу з якісними показниками печива. Метою даної роботи є розробка рецептур та оцінка якості борошняних кондитерських виробів із заміною частини пшеничного борошна на полб’яне. Obiekt doslidzhennia – tekhnolohiia vyrobnytstva boroshnianykh kondyterskykh vyrobiv iz dodavanniam zerna polby. Predmet doslidzhennia – zviazok tekhnolohichnykh vlastyvostei pshenychnoho ta polbianoho boroshna, a takozh tekhnolohichnykh parametriv protsesu z yakisnymy pokaznykamy pechyva. Metoiu danoi roboty ye rozrobka retseptur ta otsinka yakosti boroshnianykh kondyterskykh vyrobiv iz zaminoiu chastyny pshenychnoho boroshna na polbiane.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12637
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Федоренко Д. О..pdf1,13 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.