Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12637
Назва: | Обґрунтування технології виробництва виробів кондитерських борошняних з додаванням борошна полби |
Інші назви: | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva vyrobiv kondyterskykh boroshnianykh z dodavanniam boroshna polby |
Автори: | Федоренко, Дар’я Олександрівна Fedorenko, Daria Oleksandrivna |
Ключові слова: | кондитерські вироби kondyterski vyroby полба polba борошно boroshno кислотність kyslotnist печиво pechyvo пшениця pshenytsia харчові волокна kharchovi volokna |
Дата публікації: | 2025 |
Видавництво: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Бібліографічний опис: | Федоренко Д. О. Обґрунтування технології виробництва виробів кондитерських борошняних з додаванням борошна полби : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Федоренко Дар’я Олександрівна; наук. керівник Кошулько Віталій; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2025. – 61 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12637 |
Короткий огляд (реферат): | Об’єкт дослідження – технологія виробництва борошняних кондитерських виробів із додаванням зерна полби. Предмет дослідження – зв’язок технологічних властивостей пшеничного та полб’яного борошна, а також технологічних параметрів процесу з якісними показниками печива. Метою даної роботи є розробка рецептур та оцінка якості борошняних кондитерських виробів із заміною частини пшеничного борошна на полб’яне. Obiekt doslidzhennia – tekhnolohiia vyrobnytstva boroshnianykh kondyterskykh vyrobiv iz dodavanniam zerna polby. Predmet doslidzhennia – zviazok tekhnolohichnykh vlastyvostei pshenychnoho ta polbianoho boroshna, a takozh tekhnolohichnykh parametriv protsesu z yakisnymy pokaznykamy pechyva. Metoiu danoi roboty ye rozrobka retseptur ta otsinka yakosti boroshnianykh kondyterskykh vyrobiv iz zaminoiu chastyny pshenychnoho boroshna na polbiane. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12637 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Федоренко Д. О..pdf | 1,13 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.