Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12640
Назва: | Обґрунтування технології виробництва чипсів картопляних із застосуванням лактулози |
Інші назви: | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva chypsiv kartoplianykh iz zastosuvanniam laktulozy |
Автори: | Черняк, Віктор Вікторович Cherniak, Viktor Viktorovych |
Ключові слова: | пребіотики prebiotyky лактулоза laktuloza чіпси chipsy картопля kartoplia інноваційний продукт innovatsiinyi produkt |
Дата публікації: | 2025 |
Видавництво: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Бібліографічний опис: | Черняк В. В. Обґрунтування технології виробництва чипсів картопляних із застосуванням лактулози : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Черняк Віктор Вікторович; наук. керівник Калина Вікторія ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2025. – 74 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12640 |
Короткий огляд (реферат): | Об’єкт дослідження – технологія виробництва картопляних чіпсів з використанням пребіотичної речовини. Предмет дослідження – зв’язок показників якості вихідної сировини та технологічних параметрів процесу з якісними показниками отриманих чіпсів. Метою кваліфікаційної роботи є формування та оцінка споживчих властивостей картопляних чіпсів з використанням пребіотичної речовини. Снекові продукти наразі займають значне місце в раціоні людини. Остання оцінка ринку снеків показала зростання та розвиток цього сегмента, що підтверджується появою нових брендів, смаків, різноманітністю форм та розширенням асортименту, серед якого особливе місце займають картопляні чіпси. Попит на цей продукт наразі формується і з часом лише зростатиме. Obiekt doslidzhennia – tekhnolohiia vyrobnytstva kartoplianykh chipsiv z vykorystanniam prebiotychnoi rechovyny. Predmet doslidzhennia – zviazok pokaznykiv yakosti vykhidnoi syrovyny ta tekhnolohichnykh parametriv protsesu z yakisnymy pokaznykamy otrymanykh chipsiv. Metoiu kvalifikatsiinoi roboty ye formuvannia ta otsinka spozhyvchykh vlastyvostei kartoplianykh chipsiv z vykorystanniam prebiotychnoi rechovyny. Snekovi produkty narazi zaimaiut znachne mistse v ratsioni liudyny. Ostannia otsinka rynku snekiv pokazala zrostannia ta rozvytok tsoho sehmenta, shcho pidtverdzhuietsia poiavoiu novykh brendiv, smakiv, riznomanitnistiu form ta rozshyrenniam asortymentu, sered yakoho osoblyve mistse zaimaiut kartopliani chipsy. Popyt na tsei produkt narazi formuietsia i z chasom lyshe zrostatyme. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12640 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Черняк В. В..pdf | 1,47 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.