Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12689
Назва: Обґрунтування технології виробів вафельних із застосуванням комплексних поліпшувачів
Інші назви: Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobiv vafelnykh iz zastosuvanniam kompleksnykh polipshuvachiv
Автори: Пауль, Анна Сергіївна
Paul, Anna Serhiivna
Ключові слова: вафельні вироби
vafelni vyroby
комплексні поліпшувачі
kompleksni polipshuvachi
харчова цінність
kharchova tsinnist
готова продукція
hotova produktsiia
органолептичні показники
orhanoleptychni pokaznyky
Дата публікації: 2025
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Пауль А. С. Обґрунтування технології виробів вафельних із застосуванням комплексних поліпшувачів : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Пауль Анна Сергіївна ; наук. керівник Калина Вікторія ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2025. – 59 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12689
Короткий огляд (реферат): У дипломній роботі обґрунтовано технологію виробництва вафельних виробів із використанням комплексних поліпшувачів, які сприяють покращенню якості готової продукції, подовженню терміну зберігання та стабілізації структурно-реологічних властивостей. Досліджено вплив різних видів поліпшувачів на фізико-хімічні, органолептичні та мікробіологічні показники вафельної продукції. Проведено відбір оптимального складу рецептурної суміші з урахуванням харчової цінності, споживчих властивостей та економічної ефективності. Визначено раціональні технологічні параметри виготовлення вафель, що забезпечують високу якість продукції з урахуванням сучасних вимог ринку та споживача. U dyplomnii roboti obgruntovano tekhnolohiiu vyrobnytstva vafelnykh vyrobiv iz vykorystanniam kompleksnykh polipshuvachiv, yaki spryiaiut pokrashchenniu yakosti hotovoi produktsii, podovzhenniu terminu zberihannia ta stabilizatsii strukturno-reolohichnykh vlastyvostei. Doslidzheno vplyv riznykh vydiv polipshuvachiv na fizyko-khimichni, orhanoleptychni ta mikrobiolohichni pokaznyky vafelnoi produktsii. Provedeno vidbir optymalnoho skladu retsepturnoi sumishi z urakhuvanniam kharchovoi tsinnosti, spozhyvchykh vlastyvostei ta ekonomichnoi efektyvnosti. Vyznacheno ratsionalni tekhnolohichni parametry vyhotovlennia vafel, shcho zabezpechuiut vysoku yakist produktsii z urakhuvanniam suchasnykh vymoh rynku ta spozhyvacha.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12689
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Пауль А. С..pdf1,17 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.