Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12689
Назва: | Обґрунтування технології виробів вафельних із застосуванням комплексних поліпшувачів |
Інші назви: | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobiv vafelnykh iz zastosuvanniam kompleksnykh polipshuvachiv |
Автори: | Пауль, Анна Сергіївна Paul, Anna Serhiivna |
Ключові слова: | вафельні вироби vafelni vyroby комплексні поліпшувачі kompleksni polipshuvachi харчова цінність kharchova tsinnist готова продукція hotova produktsiia органолептичні показники orhanoleptychni pokaznyky |
Дата публікації: | 2025 |
Видавництво: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Бібліографічний опис: | Пауль А. С. Обґрунтування технології виробів вафельних із застосуванням комплексних поліпшувачів : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Пауль Анна Сергіївна ; наук. керівник Калина Вікторія ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2025. – 59 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12689 |
Короткий огляд (реферат): | У дипломній роботі обґрунтовано технологію виробництва вафельних виробів із використанням комплексних поліпшувачів, які сприяють покращенню якості готової продукції, подовженню терміну зберігання та стабілізації структурно-реологічних властивостей. Досліджено вплив різних видів поліпшувачів на фізико-хімічні, органолептичні та мікробіологічні показники вафельної продукції. Проведено відбір оптимального складу рецептурної суміші з урахуванням харчової цінності, споживчих властивостей та економічної ефективності. Визначено раціональні технологічні параметри виготовлення вафель, що забезпечують високу якість продукції з урахуванням сучасних вимог ринку та споживача. U dyplomnii roboti obgruntovano tekhnolohiiu vyrobnytstva vafelnykh vyrobiv iz vykorystanniam kompleksnykh polipshuvachiv, yaki spryiaiut pokrashchenniu yakosti hotovoi produktsii, podovzhenniu terminu zberihannia ta stabilizatsii strukturno-reolohichnykh vlastyvostei. Doslidzheno vplyv riznykh vydiv polipshuvachiv na fizyko-khimichni, orhanoleptychni ta mikrobiolohichni pokaznyky vafelnoi produktsii. Provedeno vidbir optymalnoho skladu retsepturnoi sumishi z urakhuvanniam kharchovoi tsinnosti, spozhyvchykh vlastyvostei ta ekonomichnoi efektyvnosti. Vyznacheno ratsionalni tekhnolohichni parametry vyhotovlennia vafel, shcho zabezpechuiut vysoku yakist produktsii z urakhuvanniam suchasnykh vymoh rynku ta spozhyvacha. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12689 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Пауль А. С..pdf | 1,17 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.