Пошук


Поточні фільтри:
Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-7 зі 7.
  • назад
  • 1
  • далі
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2020-03Санітарна якість сиру кисломолочного різних виробниківБілан, Марина Володимирівна; Bilan, Maryna; Bilan, M. V.; Щурінова, Марина Максимівна; Shchurinova, Maryna; Приданцев, Сергій Олександрович; Pridantsev, Sergiy
2018Структура формування ефективності процесу доїнняДудін, Володимир Юрійович; Dudin, Volodymyr Yuriyovych; Березанський, Денис Олександрович; Berezansky, Denis Оlexandrovich; Чухліб, Олександра Іванівна; Chuhlib, Oleksandra Ivanivna
2018Повітряне сорго – перспективний зерновий продуктМиколенко, Світлана Юріївна; Mykolenko, Svitlana; Тимчак, Дмитро Олександрович; Tymchak, Dmytro; Куянов, Юрій Юрійович; Kuyanov, Yuriy; Оксиленко, Олег Миколайович; Oksylenko, Oleh
2018Генно-модифікована сировина у дитячому харчуванніКовальова, Олена Сергіївна; Kovaliova, Olena; Мовчан, М. О.; Movchan, M.
2021-06Якість м’яса свиней різних гібридних поєднань за передзабійної живої маси 100 та 120 кгХрамкова, Ольга Миколаївна; Khramkova, O.; Khramkova, O. M.; Khramkova, O. N.; Hramkova, O. N.; Khramkova, Olga
2021Елементи формування та ефективного функціонування системи забезпечення якості аудиторських послугПриходько, Ігор Павлович; Prykhodko, Ihor
2021Забруднення мікотоксинами продовольчого зерна: причини, наслідки, профілактикаЧерних, Свiтлана Анатоліївна; Chernykh, Svetlana; Лемішко, Світлана Миколаївна; Lemishko, Svetlana; Березань, Ігор Сергійович; Berezan, Igor