Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Дніпровський державний аграрно-економічний університет
(ДДАЕУ) — ВНЗ у Дніпрі. Розташований у Нагірній частині Дніпра за адресою: 49600, Дніпропетровська обл., м. Дніпро, вул. Сергія Єфремова, 25.
Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти
Агрономічний факультет
Біотехнологічний факультет
Факультет ветеринарної медицини
Факультет водогосподарської інженерії та екології
Факультет менеджменту і маркетингу
Факультет обліку і фінансів
Інженерно-технологічний факультет
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-9 зі 9.
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2020
Обґрунтування виробництва гречаного солоду
Євдокімов, Пилип Віталійович
;
Yevdokimov, Pylyp
2021
Обґрунтування процесів виробництва житнього солоду для використання у технології харчових концентратів
Пироженко, Анастасія Володимирівна
;
Pyrozhenko, Anastasiia
2021
Обґрунтування технології виробництва харчових проростків із зерна тритикале сорту «Корнет» з метою застосування їх в харчовій промисловості
Гараєва, Анна Олександрівна
;
Haraieva, Anna
2021
Обґрунтування технології борошняних виробів з використанням світлого ячмінного солоду, обробленого в полі надвисокої частоти
Волохата, Любов Валеріївна
;
Volokhata, Liubov
2022
Обґрунтування технології гречаного солоду та солодових екстрактів для виробництва квасу
Безжовча, Дар’я Олександрівна
;
Bezzhovcha, Daria Oleksandrivna
2021
Обґрунтування технології виробництва панірувальних сумішей з додаванням солоду для виробництва рибних напівфабрикатів
Александрова, А. О.
;
Aleksandrova, A. O.
2021
Обґрунтування технології виробництва панірувальних сумішей з додаванням солоду для м’ясних напівфабрикатів
Ющенко, Карина Олегівна
;
Yushchenko, Karyna
2022
Обґрунтування технології виробництва шоколадної пасти з содовим наповнювачем
Кірьянова, Катерина
;
Kirianova, Kateryna
2023
Обґрунтування процесу інтенсифікації пророщування зерна жита при різних температурних режимах
Якубовська, Богдана Миколаївна
;
Yakubovska, Bohdana
Перегляд
Автор
1
Aleksandrova, A. O.
1
Bezzhovcha, Daria Oleksandrivna
1
Haraieva, Anna
1
Kirianova, Kateryna
1
Pyrozhenko, Anastasiia
1
Volokhata, Liubov
1
Yakubovska, Bohdana
1
Yevdokimov, Pylyp
1
Yushchenko, Karyna
1
Александрова, А. О.
.
далі >
Тема
9
doslidzhennia
9
solod
4
fermentatsiia
4
sushka
4
сушка
4
ферментація
3
bioaktyvatsiia zernovoho materialu
3
fermentovanyi
3
funktsionalnist
3
nefermentovanyi
.
далі >
за датою випуску
5
2021
2
2022
1
2020
1
2023