Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Дніпровський державний аграрно-економічний університет
(ДДАЕУ) — ВНЗ у Дніпрі. Розташований у Нагірній частині Дніпра за адресою: 49600, Дніпропетровська обл., м. Дніпро, вул. Сергія Єфремова, 25.
Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти
Інженерно-технологічний факультет
Кафедра експлуатації машинно-тракторного парку . Бакалаври
Кафедра експлуатації машинно-тракторного парку . Магістри
Кафедра надійності і ремонту машин . Бакалаври
Кафедра надійності і ремонту машин . Магістри
Кафедра тракторів і сільськогосподарських машин . Бакалаври
Кафедра тракторів і сільськогосподарських машин . Магістри
Кафедра харчових технологій. Бакалаври
Кафедра харчових технологій. Магістри
Кафедра інжинірингу технічних систем. Бакалаври
Кафедра інжинірингу технічних систем. Магістри
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 61-69 зі 69.
назад
1
...
4
5
6
7
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2020
Обґрунтування технології безглютенового печива з біологічно активованим зерном амаранту
Омельчук, В’ячеслав Станіславович
;
Omelchuk, Viacheslav
2020
Обґрунтування технології морозива з пророщеним зерном жита
Самсоненко, Юлія Олександрівна
;
Samsonenko, Yuliia
2020
Обґрунтування процесу та оптимізація режимів обробки зернових кормових сумішей екструдуванням
Шапошніков, М. Л.
;
Shaposhnikov, M.
2020
Обґрунтування процесу виробництва яблучних чіпсів з перемеленої яблучної сировини
Швець, Сергій Сергійович
;
Shvets, Serhii
2020
Обґрунтування процесу термічної обробки фуражного зерна інфрачервоним випромінюванням
Яроцька, Катерина Юріївна
;
Yarotska, Kateryna
2020
Обґрунтування технології виробництва кормових продуктів з бобів сої
Рябенко, Анна Сергіївна
;
Riabenko, Anna
2020
Обґрунтування процесів виробництва харчових напівфабрикатів з плодоовочевої сировини
Руснак, Ростислав Анатолійович
;
Rusnak, Rostyslav
2020
Обґрунтування технології борошняних кондитерських виробів,збагачених насінням чіа
Свєженцев, Владислав Олександрович
;
Sviezhentsev, Vladyslav
2020
Обґрунтування процесу теплової обробки харчових продуктів інфрачервоним випромінюванням
Філіпчук, Віталій Петрович
;
Filipchuk, Vitalii
Перегляд
Автор
1
Alieksieiev, Oleksandr
1
Bilan, Vladyslav
1
Bilenko, Anton
1
Bilous, Illia
1
Bilyi, Denys
1
Bohomaz, Vladyslav
1
Budnik, Yevheniia
1
Buriak, Tetiana
1
Burii, Dmytro
1
But, Yuliia
.
далі >
Тема
17
дослідження
16
doslidzhennia
11
efektyvnist
11
ефективність
8
parametry
8
temperatura
8
параметри
8
температура
6
nadiinist
6
sushinnia
.
далі >
Has File(s)
69
true