Пошук


Поточні фільтри:
Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 61-69 зі 69.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2020Обґрунтування технології безглютенового печива з біологічно активованим зерном амарантуОмельчук, В’ячеслав Станіславович; Omelchuk, Viacheslav
2020Обґрунтування технології морозива з пророщеним зерном житаСамсоненко, Юлія Олександрівна; Samsonenko, Yuliia
2020Обґрунтування процесу та оптимізація режимів обробки зернових кормових сумішей екструдуваннямШапошніков, М. Л.; Shaposhnikov, M.
2020Обґрунтування процесу виробництва яблучних чіпсів з перемеленої яблучної сировиниШвець, Сергій Сергійович; Shvets, Serhii
2020Обґрунтування процесу термічної обробки фуражного зерна інфрачервоним випромінюваннямЯроцька, Катерина Юріївна; Yarotska, Kateryna
2020Обґрунтування технології виробництва кормових продуктів з бобів соїРябенко, Анна Сергіївна; Riabenko, Anna
2020Обґрунтування процесів виробництва харчових напівфабрикатів з плодоовочевої сировиниРуснак, Ростислав Анатолійович; Rusnak, Rostyslav
2020Обґрунтування технології борошняних кондитерських виробів,збагачених насінням чіаСвєженцев, Владислав Олександрович; Sviezhentsev, Vladyslav
2020Обґрунтування процесу теплової обробки харчових продуктів інфрачервоним випромінюваннямФіліпчук, Віталій Петрович; Filipchuk, Vitalii