Пошук


Поточні фільтри:


Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-8 зі 8.
  • назад
  • 1
  • далі
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2020Обґрунтування процесу теплової обробки харчових продуктів інфрачервоним випромінюваннямФіліпчук, Віталій Петрович; Filipchuk, Vitalii
2021Обґрунтування процесу термобарометричної обробки зерна вівса при виробництві крупЛебедєв, Євгеній Вячеславович; Lebediev, Yevhenii
2023Удосконалення технологічної лінії з виробництва сметани в умовах приватного акціонерного товариства «Комбінат» Придніпровський»Біловол, Микола Сергійович; Bilovol, Mykola Serhiiovych
2023Удосконалення технологічної лінії з виробництва пастеризованого молока в умовах приватного акціонерного товариства «Комбінат «Придніпровський» міста ДніпроІванова, Анна Анатоліївна; Ivanova, Anna
2023Удосконалення технологічної лінії з виробництва вершкового масла в умовах приватного акціонерного товариства «Комбінат» Придніпровський»Лисенко, Лідія Сергіївна; Lysenko, Lidiia
2024Обґрунтування технології виробництва продуктів швидкого приготування із зерна твердої пшениціБайдак, Данило Ігорович; Baidak, Danylo
2024Обґрунтування параметрів інноваційної технології виробництва комбікормів для курей-бройлерівЗалужна, Наталія Ігорівна; Zaluzhna, Nataliia
2024Обґрунтування технології виробництва продуктів функціонального призначення із зерна ячменюГавриленко, Альона Вікторівна; Havrylenko, Alona