Пошук


Поточні фільтри:
Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 51-60 зі 82.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023Обґрунтування технології виробництва чіпсів із коренеплодівШаповал, Ярослав Романович; Shapoval, Yaroslav
2023Обґрунтування технології виробництва пряничних виробів на основі безглютенової борошняної сировиниШевченко, Каріна Володимирівна; Shevchenko, Karina
2023Обґрунтування технології виробництва ананасового джемуТовстоног, Владислав Олександрович; Tovstonoh, Vladyslav
2023Обґрунтування процесу переробки сировини рису та сої в продукти харчового призначенняАшенбренер, Ярослав Сергійович; Ashenbrener, Yaroslav Serhiiovych
2023Обґрунтування процесу очищення зерна підвищеної вологості на решітному сепараторі циліндричного типуГрицишина, Марина Вадимівна; Hrytsyshyna, Maryna Vadymivna
2023Обґрунтування процесу очищення зерна на відцентровому сепараторі решітного типуВолков, Максим Сергійович; Volkov, Maksym Serhiiovych
2023Обґрунтування технології виробництва йогурту збагаченого високобілковим зерновим наповнювачемВідлога, Аліна Андріївна; Vidloha, Alina Andriivna
2023Обґрунтування процесу очищення зерна у вертикальних аспіраційних каналахГрицишин, Станіслав Ігорович; Hrytsyshyn, Stanislav Ihorovych
2023Обґрунтування технології виробництва макаронних виробів збагачених коренеплодами скороцерниСамсоненко, Сніжана Сергіївна; Samsonenko, Snizhana Serhiivna
2023Обґрунтування технології макаронних виробів з використанням харчових добавокПоліщук, Вікторія Вікторівна; Polishchuk, Viktoriia Viktorivna