Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Дніпровський державний аграрно-економічний університет
(ДДАЕУ) — ВНЗ у Дніпрі. Розташований у Нагірній частині Дніпра за адресою: 49600, Дніпропетровська обл., м. Дніпро, вул. Сергія Єфремова, 25.
Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти
Інженерно-технологічний факультет
Кафедра харчових технологій. Магістри
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-10 зі 22.
назад
1
2
3
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2020
Обґрунтування процесу виробництва кондитерських виробів шляхом переробки сировини насіння гарбуза
Варнавська, Ірина Анатоліївна
;
Varnavska, Iryna
2020
Обґрунтування технології морозива з пророщеним зерном жита
Самсоненко, Юлія Олександрівна
;
Samsonenko, Yuliia
2020
Обґрунтування процесу термічної обробки фуражного зерна інфрачервоним випромінюванням
Яроцька, Катерина Юріївна
;
Yarotska, Kateryna
2020
Обґрунтування процесу теплової обробки харчових продуктів інфрачервоним випромінюванням
Філіпчук, Віталій Петрович
;
Filipchuk, Vitalii
2021
Обґрунтування впливу добавок борошна бобових культур на показники якості пшеничного борошна
Капітанова, Тетяна Миколаївна
;
Kapitanova, Tetiana
2021
Обґрунтування впливу гранулометричного складу продуктів розмелу на якість пшеничного хлібопекарського борошна
Клименко, Орина Юріївна
;
Klymenko, Oryna
2021
Обґрунтування технології виробництва панірувальних сумішей з додаванням солоду для м’ясних напівфабрикатів
Ющенко, Карина Олегівна
;
Yushchenko, Karyna
2022
Обґрунтування технології виробництва гречаних пластівців з використанням інфрачервоного випромінення
Антоненко, Андрій Анатолійович
;
Antonenko, Andrii
2023
Обґрунтування процесу очищення зерна підвищеної вологості на решітному сепараторі циліндричного типу
Грицишина, Марина Вадимівна
;
Hrytsyshyna, Maryna Vadymivna
2023
Обґрунтування процесу очищення зерна на відцентровому сепараторі решітного типу
Волков, Максим Сергійович
;
Volkov, Maksym Serhiiovych
Перегляд
Автор
1
Samsonenko, Yuliia
1
Sidash, Vladyslav
1
Sosnovchyk, Kateryna
1
Steblin, Yevhen Mykolaiovych
1
Temchenko, Leonid Hryhorovych
1
Tsupryk, Alona
1
Varnavska, Iryna
1
Vidloha, Alina Andriivna
1
Volkov, Maksym Serhiiovych
1
Yarotska, Kateryna
.
< попередня
далі >
Тема
22
doslidzhennia
22
ефективність
10
robota
10
робота
8
zerno
8
зерно
5
adekvatnist
5
eksperyment
5
separuvannia
5
vyprobuvannia
.
далі >
за датою випуску
7
2023
7
2024
4
2020
3
2021
1
2022
Has File(s)
22
true