Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Дніпровський державний аграрно-економічний університет
(ДДАЕУ) — ВНЗ у Дніпрі. Розташований у Нагірній частині Дніпра за адресою: 49600, Дніпропетровська обл., м. Дніпро, вул. Сергія Єфремова, 25.
Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти
Інженерно-технологічний факультет
Кафедра харчових технологій. Магістри
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-8 зі 8.
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2022
Обґрунтування технології виробництва сухого пророщеного зерна пшениці та застосування його при виробництві хлібобулочних виробів
Антоненко, Вікторія Артемівна
;
Antonenko, Viktoriia Artemivna
2022
Обґрунтування технології виробництва здобного печива функціонального призначення з додаванням харчової клітковини
Ільченко, Юлія Олегівна
;
Ilchenko, Yuliia Olehivna
2022
Обґрунтування технології гречаного солоду та солодових екстрактів для виробництва квасу
Безжовча, Дар’я Олександрівна
;
Bezzhovcha, Daria Oleksandrivna
2022
Обґрунтування технології виробництва хлібобулочних виробів із застосуванням борошняних композиційних сумішей
Спорник, Вікторія Олександрівна
;
Spornyk, Viktoriia
2022
Обґрунтування технології отримання рисового солоду
Гусакова, Катерина Андріївна
;
Husakova, Kateryna
2022
Обґрунтування технології цукрового печива збагаченого новими видами харчових волокон
Гончар, Марія Олегівна
;
Honchar, Mariia
2022
Обґрунтування процесу виробництва солоду із застосуванням біокаталізаторів
Олійник, Андрій Анатолійович
;
Oliinyk, Andrii
2022
Обґрунтування технології хлібобулочних виробів збагачених гречаним борошном
Орлянський, Ростислав Сергійович
;
Orliansky, Rostyslav
Перегляд
Автор
1
Antonenko, Viktoriia Artemivna
1
Bezzhovcha, Daria Oleksandrivna
1
Honchar, Mariia
1
Husakova, Kateryna
1
Ilchenko, Yuliia Olehivna
1
Oliinyk, Andrii
1
Orliansky, Rostyslav
1
Spornyk, Viktoriia
1
Антоненко, Вікторія Артемівна
1
Безжовча, Дар’я Олександрівна
.
далі >
Тема
8
tekhnolohiia
3
fermenty
3
solod
3
zerno
3
зерно
3
солод
3
ферменти
2
boroshno
2
hrechka
2
prorostannia
.
далі >
Has File(s)
8
true