Пошук


Поточні фільтри:
Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-10 зі 27.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2021Обґрунтування технології виготовлення соків та напоїв функціонального призначенняЧеркас, Євгеній Олегович; Cherkas, Yevhenii
2020Обґрунтування технології морозива з пророщеним зерном житаСамсоненко, Юлія Олександрівна; Samsonenko, Yuliia
2020Обґрунтування процесу термічної обробки фуражного зерна інфрачервоним випромінюваннямЯроцька, Катерина Юріївна; Yarotska, Kateryna
2021Обґрунтування технології виробництва екструзійного продукту функціонального призначення на основі зерна житаГолуб, Євгеній Володимирович; Holub, Yevhenii
2021Обґрунтування технології виробництва солодких напоїв та начинок з буряка та морквиКовязін, Ілля Миколайович; Koviazin, Illia
2021Обґрунтування впливу гранулометричного складу продуктів розмелу на якість пшеничного хлібопекарського борошнаКононович, Ростислав Олександрович; Kononovych, Rostyslav
2021Обґрунтування впливу добавок борошна бобових культур на показники якості пшеничного борошнаКапітанова, Тетяна Миколаївна; Kapitanova, Tetiana
2021Обґрунтування процесу термобарометричної обробки зерна вівса при виробництві крупЛебедєв, Євгеній Вячеславович; Lebediev, Yevhenii
2021Обґрунтування впливу гранулометричного складу продуктів розмелу на якість пшеничного хлібопекарського борошнаКлименко, Орина Юріївна; Klymenko, Oryna
2022Обґрунтування технології виробництва сухого пророщеного зерна пшениці та застосування його при виробництві хлібобулочних виробівАнтоненко, Вікторія Артемівна; Antonenko, Viktoriia Artemivna