Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Дніпровський державний аграрно-економічний університет
(ДДАЕУ) — ВНЗ у Дніпрі. Розташований у Нагірній частині Дніпра за адресою: 49600, Дніпропетровська обл., м. Дніпро, вул. Сергія Єфремова, 25.
Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти
Інженерно-технологічний факультет
Кафедра харчових технологій. Магістри
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-10 зі 38.
назад
1
2
3
4
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2021
Обґрунтування технології та вибір раціональних способів зберігання насіння промислових конопель
Ралько, Наталя Юріївна
;
Ralko, Natalia
2021
Обґрунтування технології виробництва халви із насіння нішевих культур
Руснак, Діана Ігорівна
;
Rusnak, Diana
2021
Обґрунтування процесу виробництва гречаних та вівсяних пластівців в умовах приватного акціонерного товариства «Дніпропетровський хлібзавод №9»
Ткаченко, Тетяна Вікторівна
;
Tkachenko, Tetiana
2021
Обґрунтування технології виробництва хліба із пророслого зерна пшениці з метою його збагачення біологічно активними речовинами
Суворов, Руслан Васильович
;
Suvorov, Ruslan
2021
Обґрунтування процесу очищення насіння промислових конопель з метою покращення його фізико-хімічних показників якості
Тюменєв, Євгеній Вікторович
;
Tiumeniev, Yevhenii
2021
Обґрунтування безвідходної технології переробки макухи соняшника з отриманням олії з метою збільшення виходу готового продукту
Циганков, Дмитро Євгенійович
;
Tsyhankov, Dmytro
2021
Обґрунтування технології виготовлення соків та напоїв функціонального призначення
Черкас, Євгеній Олегович
;
Cherkas, Yevhenii
2021
Обґрунтування технології виробництва комбікормів для прісноводних риб
Головко, Богдан Вадимович
;
Holovko, Bohdan
2021
Обґрунтування технології виробництва пшеничного борошна цільового призначення для хлібобулочних та кондитерських виробів
Причина, Юлія Сергіївна
;
Prychyna, Yuliia
2021
Обґрунтування процесів виробництва житнього солоду для використання у технології харчових концентратів
Пироженко, Анастасія Володимирівна
;
Pyrozhenko, Anastasiia
Перегляд
Автор
1
Aleksandrova, A. O.
1
Antebura, Anton
1
Chereuta, Dmytro
1
Cherkas, Yevhenii
1
Dehtiariuk, Maksym
1
Dikanova, Oleksandra
1
Donets, Dmytro
1
Dudnik, Antonina
1
Fursov, Oleksii
1
Haraieva, Anna
.
далі >
Тема
10
doslidzhennia
10
дослідження
8
vyrobnytstvo
8
виробництво
7
tekhnolohiia
7
технологія
6
efektyvnist
6
funktsionalnyi produkt
6
ефективність
6
функціональний продукт
.
далі >
Has File(s)
38
true