Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/4361
Назва: Обґрунтування процесу виробництва гречаних та вівсяних пластівців в умовах приватного акціонерного товариства «Дніпропетровський хлібзавод №9»
Інші назви: Obgruntuvannia protsesu vyrobnytstva hrechanykh ta vivsianykh plastivtsiv v umovakh pryvatnoho aktsionernoho tovarystva «Dnipropetrovskyi khlibzavod №9»
Автори: Ткаченко, Тетяна Вікторівна
Tkachenko, Tetiana
Ключові слова: сировина гречихи та вівса
syrovyna hrechykhy ta vivsa
пластівці
plastivtsi
технологічний процес
tekhnolohichnyi protses
робочі органи
robochi orany
вальци
valtsy
експерименти
eksperymenty
якість
yakist
параметри
parametry
результати
rezultaty
обґрунтування
obgruntuvannia
Дата публікації: 2021
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Ткаченко Т. В. Обґрунтування процесу виробництва гречаних та вівсяних пластівців в умовах приватного акціонерного товариства «Дніпропетровський хлібзавод №9» : магістер. дипломна робота : 181, Харчові технології / Ткаченко Тетяна Вікторівна ; наук. керівник Чурсінов Ю. О. ; Дніпровський держ. аграрно-екон. ун-т, Інженерно-технологічний ф-т, Каф. технології зберігання і переробки сільськогосподарської продукції. – Дніпро, 2021. - 121 с. - Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4361
Короткий огляд (реферат): Об’єкт дослідження представлено зернова маса гречихи та вівса, її склад, шляхи підготовки до переробки і кінцеві якісні характеристики вже готових харчових продуктів у вигляді пластівців. Метою роботи є обґрунтування процесу і режимних параметрів підготовки гречихи та вівса до переробки та основний процес виробництва пластівців. Методи досліджень пов’язані з умовами попередньої обробки сировини її мийки, сепарування та моделювання пропарювання і сушці. У процесі досліджень знайдені основні показники технологічного процесу виробництва гречаних та вівсяних пластівців, таких як розварюваність, колір, смак, гранулометричний склад. Обґрунтовані основні параметри процесу. Отримані результати рекомендуються для впровадження в виробництво з метою поліпшення умов попередньої гідротермічної обробки круп’яної сировини та режимів плющення в пластівці. Obiekt doslidzhennia predstavleno zernova masa hrechykhy ta vivsa, yii sklad, shliakhy pidhotovky do pererobky i kintsevi yakisni kharakterystyky vzhe hotovykh kharchovykh produktiv u vyhliadi plastivtsiv. Metoiu roboty ye obgruntuvannia protsesu i rezhymnykh parametriv pidhotovky hrechykhy ta vivsa do pererobky ta osnovnyi protses vyrobnytstva plastivtsiv. Metody doslidzhen poviazani z umovamy poperednoi obrobky syrovyny yii myiky, separuvannia ta modeliuvannia propariuvannia i sushtsi. U protsesi doslidzhen znaideni osnovni pokaznyky tekhnolohichnoho protsesu vyrobnytstva hrechanykh ta vivsianykh plastivtsiv, takykh yak rozvariuvanist, kolir, smak, hranulometrychnyi sklad. Obgruntovani osnovni parametry protsesu. Otrymani rezultaty rekomenduiutsia dlia vprovadzhennia v vyrobnytstvo z metoiu polipshennia umov poperednoi hidrotermichnoi obrobky krupianoi syrovyny ta rezhymiv pliushchennia v plastivtsi.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4361
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ткаченко Т.В..pdf3,92 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.