Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Дніпровський державний аграрно-економічний університет
(ДДАЕУ) — ВНЗ у Дніпрі. Розташований у Нагірній частині Дніпра за адресою: 49600, Дніпропетровська обл., м. Дніпро, вул. Сергія Єфремова, 25.
Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти
Інженерно-технологічний факультет
Кафедра харчових технологій. Магістри
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 11-20 зі 23.
назад
1
2
3
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2020
Обґрунтування процесу виробництва продовольчіх чіпсів з перемеленої сировини хурми
Мартела, Юрій Демидович
;
Martela, Yurii
2020
Обґрунтування технології повітряного сорго з використанням сортів «Sorghum bicolor» української селекції
Бурій, Дмитро Олександрович
;
Burii, Dmytro
2020
Обґрунтування енергозберігаючих процесів для сепарації харчової сипкої сировини
Мовчан, Марина Олегівна
;
Movchan, Maryna
2020
Обґрунтування технології екструзійних картопляних продуктів підвищеної харчової цінності
Ромашко, Артур Євгенович
;
Romashko, Artur
2020
Обґрунтування технології безглютенового печива з біологічно активованим зерном амаранту
Омельчук, В’ячеслав Станіславович
;
Omelchuk, Viacheslav
2020
Обґрунтування технології морозива з пророщеним зерном жита
Самсоненко, Юлія Олександрівна
;
Samsonenko, Yuliia
2020
Обґрунтування процесу та оптимізація режимів обробки зернових кормових сумішей екструдуванням
Шапошніков, М. Л.
;
Shaposhnikov, M.
2020
Обґрунтування процесу виробництва яблучних чіпсів з перемеленої яблучної сировини
Швець, Сергій Сергійович
;
Shvets, Serhii
2020
Обґрунтування процесу термічної обробки фуражного зерна інфрачервоним випромінюванням
Яроцька, Катерина Юріївна
;
Yarotska, Kateryna
2020
Обґрунтування технології виробництва кормових продуктів з бобів сої
Рябенко, Анна Сергіївна
;
Riabenko, Anna
Перегляд
Автор
1
Bilenko, Anton
1
Budnik, Yevheniia
1
Burii, Dmytro
1
But, Yuliia
1
Doroshenko, Yevhenii
1
Filipchuk, Vitalii
1
Kovalchuk, Yelyzaveta
1
Lapenko, Matvii
1
Lesnik, Kostiantyn
1
Liubych, Luiza
.
далі >
Тема
8
doslidzhennia
8
дослідження
7
temperatura
7
температура
6
efektyvnist
6
sushinnia
6
ефективність
6
сушіння
5
tryvalist
5
volohist
.
далі >
Has File(s)
23
true