Пошук


Поточні фільтри:
Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 11-20 зі 23.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2020Обґрунтування процесу виробництва продовольчіх чіпсів з перемеленої сировини хурмиМартела, Юрій Демидович; Martela, Yurii
2020Обґрунтування технології повітряного сорго з використанням сортів «Sorghum bicolor» української селекціїБурій, Дмитро Олександрович; Burii, Dmytro
2020Обґрунтування енергозберігаючих процесів для сепарації харчової сипкої сировиниМовчан, Марина Олегівна; Movchan, Maryna
2020Обґрунтування технології екструзійних картопляних продуктів підвищеної харчової цінностіРомашко, Артур Євгенович; Romashko, Artur
2020Обґрунтування технології безглютенового печива з біологічно активованим зерном амарантуОмельчук, В’ячеслав Станіславович; Omelchuk, Viacheslav
2020Обґрунтування технології морозива з пророщеним зерном житаСамсоненко, Юлія Олександрівна; Samsonenko, Yuliia
2020Обґрунтування процесу та оптимізація режимів обробки зернових кормових сумішей екструдуваннямШапошніков, М. Л.; Shaposhnikov, M.
2020Обґрунтування процесу виробництва яблучних чіпсів з перемеленої яблучної сировиниШвець, Сергій Сергійович; Shvets, Serhii
2020Обґрунтування процесу термічної обробки фуражного зерна інфрачервоним випромінюваннямЯроцька, Катерина Юріївна; Yarotska, Kateryna
2020Обґрунтування технології виробництва кормових продуктів з бобів соїРябенко, Анна Сергіївна; Riabenko, Anna