Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Дніпровський державний аграрно-економічний університет
(ДДАЕУ) — ВНЗ у Дніпрі. Розташований у Нагірній частині Дніпра за адресою: 49600, Дніпропетровська обл., м. Дніпро, вул. Сергія Єфремова, 25.
Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти
Інженерно-технологічний факультет
Кафедра харчових технологій. Магістри
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-10 зі 38.
назад
1
2
3
4
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2021
Обґрунтування технології та вибір раціональних способів зберігання насіння промислових конопель
Ралько, Наталя Юріївна
;
Ralko, Natalia
2021
Обґрунтування технології виробництва халви із насіння нішевих культур
Руснак, Діана Ігорівна
;
Rusnak, Diana
2021
Обґрунтування процесу виробництва гречаних та вівсяних пластівців в умовах приватного акціонерного товариства «Дніпропетровський хлібзавод №9»
Ткаченко, Тетяна Вікторівна
;
Tkachenko, Tetiana
2021
Обґрунтування технології виробництва хліба із пророслого зерна пшениці з метою його збагачення біологічно активними речовинами
Суворов, Руслан Васильович
;
Suvorov, Ruslan
2021
Обґрунтування процесу очищення насіння промислових конопель з метою покращення його фізико-хімічних показників якості
Тюменєв, Євгеній Вікторович
;
Tiumeniev, Yevhenii
2021
Обґрунтування безвідходної технології переробки макухи соняшника з отриманням олії з метою збільшення виходу готового продукту
Циганков, Дмитро Євгенійович
;
Tsyhankov, Dmytro
2021
Обґрунтування технології виготовлення соків та напоїв функціонального призначення
Черкас, Євгеній Олегович
;
Cherkas, Yevhenii
2021
Обґрунтування технології виробництва комбікормів для прісноводних риб
Головко, Богдан Вадимович
;
Holovko, Bohdan
2021
Обґрунтування технології виробництва пшеничного борошна цільового призначення для хлібобулочних та кондитерських виробів
Причина, Юлія Сергіївна
;
Prychyna, Yuliia
2021
Обґрунтування процесів виробництва житнього солоду для використання у технології харчових концентратів
Пироженко, Анастасія Володимирівна
;
Pyrozhenko, Anastasiia
Перегляд
Автор
1
Aleksandrova, A. O.
1
Antebura, Anton
1
Chereuta, Dmytro
1
Cherkas, Yevhenii
1
Dehtiariuk, Maksym
1
Dikanova, Oleksandra
1
Donets, Dmytro
1
Dudnik, Antonina
1
Fursov, Oleksii
1
Haraieva, Anna
.
далі >
Тема
10
doslidzhennia
10
дослідження
8
vyrobnytstvo
8
виробництво
7
tekhnolohiia
7
технологія
6
efektyvnist
6
funktsionalnyi produkt
6
ефективність
6
функціональний продукт
.
далі >