Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Дніпровський державний аграрно-економічний університет
(ДДАЕУ) — ВНЗ у Дніпрі. Розташований у Нагірній частині Дніпра за адресою: 49600, Дніпропетровська обл., м. Дніпро, вул. Сергія Єфремова, 25.
Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти
Інженерно-технологічний факультет
Кафедра харчових технологій. Магістри
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-10 зі 24.
назад
1
2
3
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2020
Обґрунтування процесу сушіння кизилу та продуктів на його основі
Лапенко, Матвій Павлович
;
Lapenko, Matvii
2020
Обґрунтування впливу попередньої обробки на якість сушених яблук
Леснік, Костянтин Володимирович
;
Lesnik, Kostiantyn
2020
Обґрунтування процесу обробки бобів сої інфрачервоним випромінюванням
Дорошенко, Євгеній Васильович
;
Doroshenko, Yevhenii
2020
Обґрунтування технології екструзійних картопляних продуктів підвищеної харчової цінності
Ромашко, Артур Євгенович
;
Romashko, Artur
2020
Обґрунтування процесу термічної обробки фуражного зерна інфрачервоним випромінюванням
Яроцька, Катерина Юріївна
;
Yarotska, Kateryna
2020
Обґрунтування технології виробництва кормових продуктів з бобів сої
Рябенко, Анна Сергіївна
;
Riabenko, Anna
2020
Обґрунтування процесу теплової обробки харчових продуктів інфрачервоним випромінюванням
Філіпчук, Віталій Петрович
;
Filipchuk, Vitalii
2021
Обґрунтування впливу гранулометричного складу продуктів розмелу на якість пшеничного хлібопекарського борошна
Кононович, Ростислав Олександрович
;
Kononovych, Rostyslav
2021
Обґрунтування процесу термобарометричної обробки зерна вівса при виробництві круп
Лебедєв, Євгеній Вячеславович
;
Lebediev, Yevhenii
2022
Обґрунтування процесу підготовки кормів для споживання мікронізацією та екструдуванням
Рухлінський, Владислав Вадимович
;
Rukhlinskyi, Vladyslav Vadymovych
Перегляд
Автор
1
Baidak, Danylo
1
Bilokur, Andrii Mykolaiovych
1
Bondarenko, Anastasiia
1
Doroshenko, Yevhenii
1
Filipchuk, Vitalii
1
Havrylenko, Alona
1
Kononovych, Rostyslav
1
Lapenko, Matvii
1
Lebediev, Yevhenii
1
Lesnik, Kostiantyn
.
далі >
Тема
12
tryvalist
12
тривалість
9
ефективність
8
doslidzhennia
8
efektyvnist
8
tekhnolohiia
8
дослідження
8
технологія
7
volohist
7
вологість
.
далі >
за датою випуску
8
2023
7
2020
5
2024
2
2021
2
2022
Has File(s)
24
true