Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Дніпровський державний аграрно-економічний університет
(ДДАЕУ) — ВНЗ у Дніпрі. Розташований у Нагірній частині Дніпра за адресою: 49600, Дніпропетровська обл., м. Дніпро, вул. Сергія Єфремова, 25.
Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти
Інженерно-технологічний факультет
Кафедра харчових технологій. Магістри
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-10 зі 39.
назад
1
2
3
4
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2020
Обґрунтування процесу виробництва кондитерських виробів шляхом переробки сировини насіння гарбуза
Варнавська, Ірина Анатоліївна
;
Varnavska, Iryna
2020
Обґрунтування енергозберігаючих процесів для сепарації харчової сипкої сировини
Мовчан, Марина Олегівна
;
Movchan, Maryna
2020
Обґрунтування технології морозива з пророщеним зерном жита
Самсоненко, Юлія Олександрівна
;
Samsonenko, Yuliia
2020
Обґрунтування процесу термічної обробки фуражного зерна інфрачервоним випромінюванням
Яроцька, Катерина Юріївна
;
Yarotska, Kateryna
2021
Обґрунтування процесу фракційного розділення та очистки зерна для покращення його фізико-механічних властивостей
Кошулько, Віталій Сергійович
;
Koshulko, Vitalii
2020
Обґрунтування технології виробництва кормових продуктів з бобів сої
Рябенко, Анна Сергіївна
;
Riabenko, Anna
2020
Обґрунтування процесу теплової обробки харчових продуктів інфрачервоним випромінюванням
Філіпчук, Віталій Петрович
;
Filipchuk, Vitalii
2021
Обґрунтування технології виробництва комбікормів з використанням пектиновмісної сировини
Кретова, Лариса Юріївна
;
Kretova, Larysa
2021
Обґрунтування впливу добавок борошна бобових культур на показники якості пшеничного борошна
Капітанова, Тетяна Миколаївна
;
Kapitanova, Tetiana
2021
Обґрунтування процесу термобарометричної обробки зерна вівса при виробництві круп
Лебедєв, Євгеній Вячеславович
;
Lebediev, Yevhenii
Перегляд
Автор
1
Antonenko, Andrii
1
Bets, Yevhenii
1
Borysenko, Viktoriia
1
Dolzhenko, Oleksandr Valentynovych
1
Filipchuk, Vitalii
1
Havrylenko, Alona
1
Holota, Petro
1
Hrytsyshyn, Stanislav Ihorovych
1
Hrytsyshyna, Maryna Vadymivna
1
Hurin, Oleksandr Oleksandrovych
.
далі >
Тема
8
temperatura
8
vyrobnycha perevirka
8
виробнича перевірка
8
температура
7
adekvatnist
7
eksperyment
7
volohist
7
адекватність
7
вологість
7
експеримент
.
< попередня
далі >
за датою випуску
12
2024
11
2023
6
2020
6
2021
4
2022
Has File(s)
39
true