Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/4160
Назва: Обґрунтування технології виробництва солодких напоїв та начинок з буряка та моркви
Інші назви: Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva solodkykh napoiv ta nachynok z buriaka ta morkvy
Автори: Ковязін, Ілля Миколайович
Koviazin, Illia
Ключові слова: морква
morkva
буряк
buriak
напої
napoi
начинки
nachynky
фрукти
frukty
овочі
ovochi
м’якоть
miakot
функціональний продукт
funktsionalnyi produkt
технологія
tekhnolohiia
функціональні властивості
funktsionalni vlastyvosti
виробництво
vyrobnytstvo
Дата публікації: 2021
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Ковязін І. М. Обґрунтування технології виробництва солодких напоїв та начинок з буряка та моркви : магістер. дипломна робота : 181, Харчові технології / Ковязін Ілля Миколайович ; наук. керівник Калина В. С. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т, Інж.-технол. ф-т, Каф. технології зберігання і перероб. с.-г. продукції. - Дніпро, 2021. – 135 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4160
Короткий огляд (реферат): Мета роботи – розробити науково обґрунтовану технологію виробництва солодких напоїв (нектарів) і начинок з овочів. Meta roboty – rozrobyty naukovo obgruntovanu tekhnolohiiu vyrobnytstva solodkykh napoiv (nektariv) i nachynok z ovochiv
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4160
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ковязін І.М..pdf4,71 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.