Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/4161
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКордюкова, Валерія Сергіївна-
dc.contributor.authorKordiukova, Valeriia-
dc.date.accessioned2021-04-05T05:57:34Z-
dc.date.available2021-04-05T05:57:34Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationКордюкова В. С. Обґрунтування технології зберігання зерна з використанням холоду та суміші газів в зерносховищах : магістер. дипломна робота : 181, Харчові технології / Кордюкова Валерія Сергіївна ; наук. керівник Чурсінов Ю. О. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т, Інж.-технол. ф-т, Каф. технології зберігання і перероб. с.-г. продукції. - Дніпро, 2021. – 133 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4161uk
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4161-
dc.description.abstractМета роботи – встановлення раціональних режимів зберігання зерна в середовищі інертного газу і в охолодженому стані. Meta roboty – vstanovlennia ratsionalnykh rezhymiv zberihannia zerna v seredovyshchi inertnoho hazu i v okholodzhenomu stani.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectохолодження зернаuk
dc.subjectokholodzhennia zernauk
dc.subjectсушінняuk
dc.subjectsushinniauk
dc.subjectактивне вентилюванняuk
dc.subjectaktyvne ventyliuvanniauk
dc.subjectякість продукціїuk
dc.subjectyakist produktsiiuk
dc.subjectсировинаuk
dc.subjectsyrovynauk
dc.subjectтехнологічний процесuk
dc.subjecttekhnolohichnyi protseuk
dc.subjectсуміши газівuk
dc.subjectsumishy hazivuk
dc.subjectгазове середовищеuk
dc.subjecthazove seredovyshcheuk
dc.subjectрежими зберіганняuk
dc.subjectrezhymy zberihanniauk
dc.titleОбґрунтування технології зберігання зерна з використанням холоду та суміші газів в зерносховищахuk
dc.title.alternativeObgruntuvannia tekhnolohii zberihannia zerna z vykorystanniam kholodu ta sumishi haziv v zernoskhovyshchakhuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кордюкова В.С..pdf4,56 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.