Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/4161
Назва: Обґрунтування технології зберігання зерна з використанням холоду та суміші газів в зерносховищах
Інші назви: Obgruntuvannia tekhnolohii zberihannia zerna z vykorystanniam kholodu ta sumishi haziv v zernoskhovyshchakh
Автори: Кордюкова, Валерія Сергіївна
Kordiukova, Valeriia
Ключові слова: охолодження зерна
okholodzhennia zerna
сушіння
sushinnia
активне вентилювання
aktyvne ventyliuvannia
якість продукції
yakist produktsii
сировина
syrovyna
технологічний процес
tekhnolohichnyi protse
суміши газів
sumishy haziv
газове середовище
hazove seredovyshche
режими зберігання
rezhymy zberihannia
Дата публікації: 2021
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Кордюкова В. С. Обґрунтування технології зберігання зерна з використанням холоду та суміші газів в зерносховищах : магістер. дипломна робота : 181, Харчові технології / Кордюкова Валерія Сергіївна ; наук. керівник Чурсінов Ю. О. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т, Інж.-технол. ф-т, Каф. технології зберігання і перероб. с.-г. продукції. - Дніпро, 2021. – 133 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4161
Короткий огляд (реферат): Мета роботи – встановлення раціональних режимів зберігання зерна в середовищі інертного газу і в охолодженому стані. Meta roboty – vstanovlennia ratsionalnykh rezhymiv zberihannia zerna v seredovyshchi inertnoho hazu i v okholodzhenomu stani.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4161
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кордюкова В.С..pdf4,56 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.