Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/4164
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМирошниченко, Вероніка Анатоліївна-
dc.contributor.authorMyroshnychenko, Veronika-
dc.date.accessioned2021-04-05T06:24:57Z-
dc.date.available2021-04-05T06:24:57Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationМирошниченко В. А. Обґрунтування технології виробництва борошняних сумішей для продуктів функціонального призначення : магістер. дипломна робота : 181, Харчові технології / Мирошниченко Вероніка Анатоліївна ; наук. керівник Калина В. С. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т, Інж.-технол. ф-т, Каф. технології зберігання і перероб. с.-г. продукції. - Дніпро, 2021. – 123 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4164uk
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4164-
dc.description.abstractМетою роботи є розробка однорідних стійких борошняних сумішей з додаванням борошна з круп’яних культур для продуктів функціонального призначення. Metoiu roboty ye rozrobka odnoridnykh stiikykh boroshnianykh sumishei z dodavanniam boroshna z krupianykh kultur dlia produktiv funktsionalnoho pryznachenniauk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectборошноuk
dc.subjectboroshnouk
dc.subjectзерновий продуктuk
dc.subjectzernovyi produktuk
dc.subjectфункціональний інгредієнтuk
dc.subjectfunktsionalnyi inhrediientuk
dc.subjectподрібненняuk
dc.subjectpodribnenniauk
dc.subjectклейковинаuk
dc.subjectkleikovynauk
dc.subjectхарчові волокнаuk
dc.subjectkharchovi voloknauk
dc.subjectкрупністьuk
dc.subjectkrupnistuk
dc.subjectрозшаруванняuk
dc.subjectrozsharuvanniauk
dc.titleОбґрунтування технології виробництва борошняних сумішей для продуктів функціонального призначенняuk
dc.title.alternativeObgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva boroshnianykh sumishei dlia produktiv funktsionalnoho pryznachenniauk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Мирошниченко В.А..pdf5,22 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.