Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/4164
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Мирошниченко, Вероніка Анатоліївна | - |
dc.contributor.author | Myroshnychenko, Veronika | - |
dc.date.accessioned | 2021-04-05T06:24:57Z | - |
dc.date.available | 2021-04-05T06:24:57Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Мирошниченко В. А. Обґрунтування технології виробництва борошняних сумішей для продуктів функціонального призначення : магістер. дипломна робота : 181, Харчові технології / Мирошниченко Вероніка Анатоліївна ; наук. керівник Калина В. С. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т, Інж.-технол. ф-т, Каф. технології зберігання і перероб. с.-г. продукції. - Дніпро, 2021. – 123 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4164 | uk |
dc.identifier.uri | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4164 | - |
dc.description.abstract | Метою роботи є розробка однорідних стійких борошняних сумішей з додаванням борошна з круп’яних культур для продуктів функціонального призначення. Metoiu roboty ye rozrobka odnoridnykh stiikykh boroshnianykh sumishei z dodavanniam boroshna z krupianykh kultur dlia produktiv funktsionalnoho pryznachennia | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk |
dc.subject | борошно | uk |
dc.subject | boroshno | uk |
dc.subject | зерновий продукт | uk |
dc.subject | zernovyi produkt | uk |
dc.subject | функціональний інгредієнт | uk |
dc.subject | funktsionalnyi inhrediient | uk |
dc.subject | подрібнення | uk |
dc.subject | podribnennia | uk |
dc.subject | клейковина | uk |
dc.subject | kleikovyna | uk |
dc.subject | харчові волокна | uk |
dc.subject | kharchovi volokna | uk |
dc.subject | крупність | uk |
dc.subject | krupnist | uk |
dc.subject | розшарування | uk |
dc.subject | rozsharuvannia | uk |
dc.title | Обґрунтування технології виробництва борошняних сумішей для продуктів функціонального призначення | uk |
dc.title.alternative | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva boroshnianykh sumishei dlia produktiv funktsionalnoho pryznachennia | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Мирошниченко В.А..pdf | 5,22 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.