Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/4164
Назва: Обґрунтування технології виробництва борошняних сумішей для продуктів функціонального призначення
Інші назви: Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva boroshnianykh sumishei dlia produktiv funktsionalnoho pryznachennia
Автори: Мирошниченко, Вероніка Анатоліївна
Myroshnychenko, Veronika
Ключові слова: борошно
boroshno
зерновий продукт
zernovyi produkt
функціональний інгредієнт
funktsionalnyi inhrediient
подрібнення
podribnennia
клейковина
kleikovyna
харчові волокна
kharchovi volokna
крупність
krupnist
розшарування
rozsharuvannia
Дата публікації: 2021
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Мирошниченко В. А. Обґрунтування технології виробництва борошняних сумішей для продуктів функціонального призначення : магістер. дипломна робота : 181, Харчові технології / Мирошниченко Вероніка Анатоліївна ; наук. керівник Калина В. С. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т, Інж.-технол. ф-т, Каф. технології зберігання і перероб. с.-г. продукції. - Дніпро, 2021. – 123 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4164
Короткий огляд (реферат): Метою роботи є розробка однорідних стійких борошняних сумішей з додаванням борошна з круп’яних культур для продуктів функціонального призначення. Metoiu roboty ye rozrobka odnoridnykh stiikykh boroshnianykh sumishei z dodavanniam boroshna z krupianykh kultur dlia produktiv funktsionalnoho pryznachennia
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4164
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Мирошниченко В.А..pdf5,22 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.