Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/4165
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПилипенко, Марина Леонідівна-
dc.contributor.authorPylypenko, Maryna-
dc.date.accessioned2021-04-05T06:33:19Z-
dc.date.available2021-04-05T06:33:19Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationПилипенко М. Л. Обґрунтування використання проміжних продуктів виробництва конопляного ядра у технології виробництва функціональних харчових продуктів : магістер. дипломна робота : 181, Харчові технології / Пилипенко Марина Леонідівна ; наук. керівник Сова Н. А. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т, Інж.-технол. ф-т, Каф. технології зберігання і перероб. с.-г. продукції. - Дніпро, 2021. – 96 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4165uk
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4165-
dc.description.abstractМетою роботи є розроблення рецептури харчових продуктів на основі проміжних продуктів виробництва конопляного ядра. Metoiu roboty ye rozroblennia retseptury kharchovykh produktiv na osnovi promizhnykh produktiv vyrobnytstva konoplianoho yadra.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectконопляне ядроuk
dc.subjectkonopliane yadrouk
dc.subjectконопляна січкаuk
dc.subjectkonopliana sichkauk
dc.subjectурбечuk
dc.subjecturbechuk
dc.subjectпастаuk
dc.subjectpastauk
dc.subjectпоживна (харчова) цінністьuk
dc.subjectpozhyvna (kharchova) tsinnistuk
dc.subjectенергетична цінністьuk
dc.subjectenerhetychna tsinnistuk
dc.subjectфункціонально-профілактичне призначенняuk
dc.subjectfunktsionalno-profilaktychne pryznachenniauk
dc.titleОбґрунтування використання проміжних продуктів виробництва конопляного ядра у технології виробництва функціональних харчових продуктівuk
dc.title.alternativeObgruntuvannia vykorystannia promizhnykh produktiv vyrobnytstva konoplianoho yadra u tekhnolohii vyrobnytstva funktsionalnykh kharchovykh produktivuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Пилипенко М.Л..pdf6,2 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.