Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/4165
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Пилипенко, Марина Леонідівна | - |
dc.contributor.author | Pylypenko, Maryna | - |
dc.date.accessioned | 2021-04-05T06:33:19Z | - |
dc.date.available | 2021-04-05T06:33:19Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Пилипенко М. Л. Обґрунтування використання проміжних продуктів виробництва конопляного ядра у технології виробництва функціональних харчових продуктів : магістер. дипломна робота : 181, Харчові технології / Пилипенко Марина Леонідівна ; наук. керівник Сова Н. А. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т, Інж.-технол. ф-т, Каф. технології зберігання і перероб. с.-г. продукції. - Дніпро, 2021. – 96 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4165 | uk |
dc.identifier.uri | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4165 | - |
dc.description.abstract | Метою роботи є розроблення рецептури харчових продуктів на основі проміжних продуктів виробництва конопляного ядра. Metoiu roboty ye rozroblennia retseptury kharchovykh produktiv na osnovi promizhnykh produktiv vyrobnytstva konoplianoho yadra. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk |
dc.subject | конопляне ядро | uk |
dc.subject | konopliane yadro | uk |
dc.subject | конопляна січка | uk |
dc.subject | konopliana sichka | uk |
dc.subject | урбеч | uk |
dc.subject | urbech | uk |
dc.subject | паста | uk |
dc.subject | pasta | uk |
dc.subject | поживна (харчова) цінність | uk |
dc.subject | pozhyvna (kharchova) tsinnist | uk |
dc.subject | енергетична цінність | uk |
dc.subject | enerhetychna tsinnist | uk |
dc.subject | функціонально-профілактичне призначення | uk |
dc.subject | funktsionalno-profilaktychne pryznachennia | uk |
dc.title | Обґрунтування використання проміжних продуктів виробництва конопляного ядра у технології виробництва функціональних харчових продуктів | uk |
dc.title.alternative | Obgruntuvannia vykorystannia promizhnykh produktiv vyrobnytstva konoplianoho yadra u tekhnolohii vyrobnytstva funktsionalnykh kharchovykh produktiv | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Пилипенко М.Л..pdf | 6,2 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.