Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/4165
Назва: Обґрунтування використання проміжних продуктів виробництва конопляного ядра у технології виробництва функціональних харчових продуктів
Інші назви: Obgruntuvannia vykorystannia promizhnykh produktiv vyrobnytstva konoplianoho yadra u tekhnolohii vyrobnytstva funktsionalnykh kharchovykh produktiv
Автори: Пилипенко, Марина Леонідівна
Pylypenko, Maryna
Ключові слова: конопляне ядро
konopliane yadro
конопляна січка
konopliana sichka
урбеч
urbech
паста
pasta
поживна (харчова) цінність
pozhyvna (kharchova) tsinnist
енергетична цінність
enerhetychna tsinnist
функціонально-профілактичне призначення
funktsionalno-profilaktychne pryznachennia
Дата публікації: 2021
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Пилипенко М. Л. Обґрунтування використання проміжних продуктів виробництва конопляного ядра у технології виробництва функціональних харчових продуктів : магістер. дипломна робота : 181, Харчові технології / Пилипенко Марина Леонідівна ; наук. керівник Сова Н. А. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т, Інж.-технол. ф-т, Каф. технології зберігання і перероб. с.-г. продукції. - Дніпро, 2021. – 96 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4165
Короткий огляд (реферат): Метою роботи є розроблення рецептури харчових продуктів на основі проміжних продуктів виробництва конопляного ядра. Metoiu roboty ye rozroblennia retseptury kharchovykh produktiv na osnovi promizhnykh produktiv vyrobnytstva konoplianoho yadra.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4165
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Пилипенко М.Л..pdf6,2 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.