Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Дніпровський державний аграрно-економічний університет
(ДДАЕУ) — ВНЗ у Дніпрі. Розташований у Нагірній частині Дніпра за адресою: 49600, Дніпропетровська обл., м. Дніпро, вул. Сергія Єфремова, 25.
Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти
Інженерно-технологічний факультет
Кафедра харчових технологій. Бакалаври
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-9 зі 9.
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2023
Обґрунтування технології виробництва ананасового джему
Товстоног, Владислав Олександрович
;
Tovstonoh, Vladyslav
2023
Обгрунтування технології виробництва морозива з додаванням ядра насіння соняшника
Джур, Олександра Миколаївна
;
Dzhur, Oleksandra
2023
Обґрунтування технології виробництва продуктів здорового харчування на основі плодів та ягід
Капштик, Євген Олегович
;
Kapshtyk, Yevhen
2023
Обґрунтування впливу поля надвисокої частоти на мікрофлору та якісні показники сухофруктів
Гордієнко, Аліна Олексіївна
;
Hordiienko, Alina
2023
Обґрунтування технології виробництва хліба збагаченого круп’яними продуктами
Борох, Анна Сергіївна
;
Borokh, Anna
2023
Обґрунтування технології виробництва харчових концентратів із цукрового буряку
Клименко, Катерина Дмитрівна
;
Klymenko, Kateryna
2023
Обґрунтування процесу інтенсифікації пророщування зерна жита при різних температурних режимах
Якубовська, Богдана Миколаївна
;
Yakubovska, Bohdana
2023
Обґрунтування технології виробництва пряників збагачених фітодобавками
Вовк, Каріна Сергіївна
;
Vovk, Karina
2023
Обґрунтування технології виробництва помадних цукерок з використання функціональних інгредієнтів на основі соєвих продуктів
Ільїн, Павло Геннадійович
;
Ilin, Pavlo
Перегляд
Автор
1
Borokh, Anna
1
Dzhur, Oleksandra
1
Hordiienko, Alina
1
Ilin, Pavlo
1
Kapshtyk, Yevhen
1
Klymenko, Kateryna
1
Tovstonoh, Vladyslav
1
Vovk, Karina
1
Yakubovska, Bohdana
1
Борох, Анна Сергіївна
.
далі >
Тема
9
doslidzhennia
6
efektyvnist
6
ефективність
3
temperatura
3
температура
2
biolohichno-aktyvni dobavky
2
funktsionalnyi produkt
2
podribnennia
2
rozrobka
2
tekhnolohichnyi protses
.
далі >
за датою випуску
9
2023
Has File(s)
9
true