Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/6583
Назва: | Механічні процеси та обладнання харчових виробництв |
Інші назви: | Mekhanichni protsesy ta obladnannia kharchovykh vyrobnytstv |
Автори: | Тертишний, Олег Олександрович Tertyshnyi, Oleh Oleksandrovych Півоваров, Олександр Андрійович Pivovarov, Oleksandr Andriiovych Кошулько, Віталій Сергійович Koshulko, Vitalii Serhiiovych |
Ключові слова: | обладнання харчових виробництв obladnannia kharchovykh vyrobnytstv механіка твердих середовищ mekhanika tverdykh seredovyshch переробні виробництва pererobni vyrobnytstva |
Дата публікації: | 2022 |
Видавництво: | Дніпровський ДАЕУ |
Бібліографічний опис: | Тертишний О. О. Механічні процеси та обладнання харчових виробництв / О. О. Тертишний, О. А. Півоваров, В. С. Кошулько : навч. посібн. / Дніпровський ДАЕУ. – Дніпро, ДДАЕУ, 2022. – 351 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/6583 |
Короткий огляд (реферат): | Викладено систематизований матеріал відносно механіки твердих середовищ в харчових та переробних виробництвах. Розглядаються проблеми теорії і практики, явища, прийоми і методи механічної обробки твердих матеріалів, які охоплюють визначення та оцінку їх дисперсного складу, способи подрібнення, класифікації, сортування, очищенн, зберігання, дозування, живлення і транспортування. Наводяться характеристики обладнання та розглядаються методи визначення основних технологічних і конструктивних параметрів. Особливу увагу приділено обладнанню, яке використовується тільки у харчових виробництвах. Посібник призначений для студентів, які навчаються за напрямками: харчова технологія і інженерія; екологія; біотехнологія; інженерна механіка. Vykladeno systematyzovanyi material vidnosno mekhaniky tverdykh seredovyshch v kharchovykh ta pererobnykh vyrobnytstvakh. Rozghliadaiutsia problemy teorii i praktyky, yavyshcha, pryiomy i metody mekhanichnoi obrobky tverdykh materialiv, yaki okhopliuiut vyznachennia ta otsinku yikh dyspersnoho skladu, sposoby podribnennia, klasyfikatsii, sortuvannia, ochyshchenn, zberihannia, dozuvannia, zhyvlennia i transportuvannia. Navodiatsia kharakterystyky obladnannia ta rozghliadaiutsia metody vyznachennia osnovnykh tekhnolohichnykh i konstruktyvnykh parametriv. Osoblyvu uvahu prydileno obladnanniu, yake vykorystovuietsia tilky u kharchovykh vyrobnytstvakh. Posibnyk pryznachenyi dlia studentiv, yaki navchaiutsia za napriamkamy: kharchova tekhnolohiia i inzheneriia; ekolohiia; biotekhnolohiia; inzhenerna mekhanika. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/6583 |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні посібники, розділи. Довідники, словники |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Тертишний О.О., Півоваров О.А., Кошулько В.С. Механічні процеси та обладнання харчових виробництв. Навчальний посібник (1).pdf | 4,62 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.