Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/6583
Назва: Механічні процеси та обладнання харчових виробництв
Інші назви: Mekhanichni protsesy ta obladnannia kharchovykh vyrobnytstv
Автори: Тертишний, Олег Олександрович
Tertyshnyi, Oleh Oleksandrovych
Півоваров, Олександр Андрійович
Pivovarov, Oleksandr Andriiovych
Кошулько, Віталій Сергійович
Koshulko, Vitalii Serhiiovych
Ключові слова: обладнання харчових виробництв
obladnannia kharchovykh vyrobnytstv
механіка твердих середовищ
mekhanika tverdykh seredovyshch
переробні виробництва
pererobni vyrobnytstva
Дата публікації: 2022
Видавництво: Дніпровський ДАЕУ
Бібліографічний опис: Тертишний О. О. Механічні процеси та обладнання харчових виробництв / О. О. Тертишний, О. А. Півоваров, В. С. Кошулько : навч. посібн. / Дніпровський ДАЕУ. – Дніпро, ДДАЕУ, 2022. – 351 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/6583
Короткий огляд (реферат): Викладено систематизований матеріал відносно механіки твердих середовищ в харчових та переробних виробництвах. Розглядаються проблеми теорії і практики, явища, прийоми і методи механічної обробки твердих матеріалів, які охоплюють визначення та оцінку їх дисперсного складу, способи подрібнення, класифікації, сортування, очищенн, зберігання, дозування, живлення і транспортування. Наводяться характеристики обладнання та розглядаються методи визначення основних технологічних і конструктивних параметрів. Особливу увагу приділено обладнанню, яке використовується тільки у харчових виробництвах. Посібник призначений для студентів, які навчаються за напрямками: харчова технологія і інженерія; екологія; біотехнологія; інженерна механіка. Vykladeno systematyzovanyi material vidnosno mekhaniky tverdykh seredovyshch v kharchovykh ta pererobnykh vyrobnytstvakh. Rozghliadaiutsia problemy teorii i praktyky, yavyshcha, pryiomy i metody mekhanichnoi obrobky tverdykh materialiv, yaki okhopliuiut vyznachennia ta otsinku yikh dyspersnoho skladu, sposoby podribnennia, klasyfikatsii, sortuvannia, ochyshchenn, zberihannia, dozuvannia, zhyvlennia i transportuvannia. Navodiatsia kharakterystyky obladnannia ta rozghliadaiutsia metody vyznachennia osnovnykh tekhnolohichnykh i konstruktyvnykh parametriv. Osoblyvu uvahu prydileno obladnanniu, yake vykorystovuietsia tilky u kharchovykh vyrobnytstvakh. Posibnyk pryznachenyi dlia studentiv, yaki navchaiutsia za napriamkamy: kharchova tekhnolohiia i inzheneriia; ekolohiia; biotekhnolohiia; inzhenerna mekhanika.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/6583
Розташовується у зібраннях:Навчальні посібники, розділи. Довідники, словники



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.