Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/6761
Назва: | Обґрунтування методів і способів дослідження та підвищення якості зерна під час його приймання, обробки та зберігання |
Інші назви: | Obgruntuvannia metodiv i sposobiv doslidzhennia ta pidvyshchennia yakosti zerna pid chas yoho pryimannia, obrobky ta zberihannia |
Автори: | Бєлий, Сергій Сергійович Bielyi, Serhii Serhiiovych |
Ключові слова: | процеси обробки protsesy obrobky зернові запаси zernovi zapasy сировина syrovyna аналіз зразків analiz zrazkiv методи metody сушення sushennia аерація aeratsiia якість зерна yakist zerna збереження zberezhennia металеві силоси metalevi sylosy |
Дата публікації: | 2022 |
Видавництво: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Бібліографічний опис: | Бєлий С. С. Обґрунтування методів і способів дослідження та підвищення якості зерна під час його приймання, обробки та зберігання : магістер. дипломна робота : 181 Харчові технології / Сергій Сергійович Бєлий ; наук. кер. Юрій Олексійович Чурсінов; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний ф-т, Каф. технології зберігання і переробки сільськогосподарської продукції . – Дніпро, 2022. – 82 с. – Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6761 |
Короткий огляд (реферат): | В роботі знайдені способи і умови підчищення якості зерна на основі проведення дослідження зразків сировини та використання сучасних автоматизованих систем, направлених на підвищення швидкості обробки результатів та визначення класності сировини. Запропоновані нові методи сушення зернових середових та забезпечення економічних показників ефективності. V roboti znaideni sposoby i umovy pidchyshchennia yakosti zerna na osnovi provedennia doslidzhennia zrazkiv syrovyny ta vykorystannia suchasnykh avtomatyzovanykh system, napravlenykh na pidvyshchennia shvydkosti obrobky rezultativ ta vyznachennia klasnosti syrovyny. Zaproponovani novi metody sushennia zernovykh seredovykh ta zabezpechennia ekonomichnykh pokaznykiv efektyvnosti. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6761 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Бєлий С.С..pdf | 1,84 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.