Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7508
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКоваленко, Наталія Валеріївна-
dc.contributor.authorKovalenko, Nataliia-
dc.date.accessioned2023-05-01T08:00:58Z-
dc.date.available2023-05-01T08:00:58Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationКоваленко Н.В. Обґрунтування технології виробництва грильяжних цукерок на основі насіння олійних культур : магістер. кваліфікаційна робота : 181, Харчові технології / Наталія Валеріївна Коваленко ; наук. кер. Наталія Анатоліївна Сова ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний ф-т, Каф. харчових технологій. – Дніпро, 2022. – 103 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7508uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7508-
dc.description.abstractМетою роботи є розроблення рецептури грильяжних цукерок на основі насіння олійних культур, яке характеризується вмістом біологічно цінних елементів, для збільшення асортименту цукристих кондитерських виробів, орієнтованих на споживачів, які піклуються про своє здоров’я.Metoiu roboty ye rozroblennia retseptury hryliazhnykh tsukerok na osnovi nasinnia oliinykh kultur, yake kharakteryzuietsia vmistom biolohichno tsinnykh elementiv, dlia zbilshennia asortymentu tsukrystykh kondyterskykh vyrobiv, oriientovanykh na spozhyvachiv, yaki pikluiutsia pro svoie zdorovia.uk
dc.language.isoukuk
dc.subjectгрильяжuk
dc.subjecthryliazhuk
dc.subjectнасіння льонуuk
dc.subjectnasinnia lonuuk
dc.subjectнасіння гарбузаuk
dc.subjectnasinnia harbuzauk
dc.subjectнасіння кунжутуuk
dc.subjectnasinnia kunzhutuuk
dc.subjectсоняшникове ядроuk
dc.subjectsoniashnykove yadrouk
dc.subjectконопляне ядроuk
dc.subjectkonopliane yadrouk
dc.subjectпоказники складу та якостіuk
dc.subjectpokaznyky skladu ta yakostiuk
dc.subjectструктурно-механічні властивостіuk
dc.subjectstrukturno-mekhanichni vlastyvostiuk
dc.titleОбґрунтування технології виробництва грильяжних цукерок на основі насіння олійних культурuk
dc.title.alternativeObgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva hryliazhnykh tsukerok na osnovi nasinnia oliinykh kulturuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Коваленко Н. В..pdf6,8 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.