Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7508
Назва: | Обґрунтування технології виробництва грильяжних цукерок на основі насіння олійних культур |
Інші назви: | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva hryliazhnykh tsukerok na osnovi nasinnia oliinykh kultur |
Автори: | Коваленко, Наталія Валеріївна Kovalenko, Nataliia |
Ключові слова: | грильяж hryliazh насіння льону nasinnia lonu насіння гарбуза nasinnia harbuza насіння кунжуту nasinnia kunzhutu соняшникове ядро soniashnykove yadro конопляне ядро konopliane yadro показники складу та якості pokaznyky skladu ta yakosti структурно-механічні властивості strukturno-mekhanichni vlastyvosti |
Дата публікації: | 2022 |
Бібліографічний опис: | Коваленко Н.В. Обґрунтування технології виробництва грильяжних цукерок на основі насіння олійних культур : магістер. кваліфікаційна робота : 181, Харчові технології / Наталія Валеріївна Коваленко ; наук. кер. Наталія Анатоліївна Сова ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний ф-т, Каф. харчових технологій. – Дніпро, 2022. – 103 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7508 |
Короткий огляд (реферат): | Метою роботи є розроблення рецептури грильяжних цукерок на основі насіння олійних культур, яке характеризується вмістом біологічно цінних елементів, для збільшення асортименту цукристих кондитерських виробів, орієнтованих на споживачів, які піклуються про своє здоров’я.Metoiu roboty ye rozroblennia retseptury hryliazhnykh tsukerok na osnovi nasinnia oliinykh kultur, yake kharakteryzuietsia vmistom biolohichno tsinnykh elementiv, dlia zbilshennia asortymentu tsukrystykh kondyterskykh vyrobiv, oriientovanykh na spozhyvachiv, yaki pikluiutsia pro svoie zdorovia. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7508 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Коваленко Н. В..pdf | 6,8 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.