Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7623
Назва: | Обґрунтування технології вилучення олії із насіння промислових конопель методом пресування |
Інші назви: | Obgruntuvannia tekhnolohii vyluchennia olii iz nasinnia promyslovykh konopel metodom presuvannia |
Автори: | Рожик, Анатолій Віталійович Rozhyk, Anatolii |
Ключові слова: | насіння промислових конопель nasinnia promyslovykh konopel олія oliia холодне пресування kholodne presuvannia температура пресування temperatura presuvannia вихід олії vykhid olii кислотне число kyslotne chyslo пероксидне число peroksydne chyslo жирнокислотний склад zhyrnokyslotnyi sklad |
Дата публікації: | 2023 |
Бібліографічний опис: | Рожик А.В. Обґрунтування технології вилучення олії із насіння промислових конопель методом пресування : магістер. кваліфікаційна робота : 181, Харчові технології / Анатолій Віталійович Рожик ; наук. кер. Наталія Анатоліївна Сова ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний ф-т, Каф. харчових технологій. – Дніпро, 2023. – 68 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7623 |
Короткий огляд (реферат): | Об’єкт дослідження – технологія виробництва біологічно цінної олії з насіння промислових конопель. Метою роботи є визначення впливу параметрів пресування, а саме температури, на вихід і якісні показники конопляної олії, яка характеризується вмістом біологічно цінних елементів, для інтенсифікації даного процесу та розширення асортименту ліпідної продукції оздоровчого призначення.Obiekt doslidzhennia – tekhnolohiia vyrobnytstva biolohichno tsinnoi olii z nasinnia promyslovykh konopel. Metoiu roboty ye vyznachennia vplyvu parametriv presuvannia, a same temperatury, na vykhid i yakisni pokaznyky konoplianoi olii, yaka kharakteryzuietsia vmistom biolohichno tsinnykh elementiv, dlia intensyfikatsii danoho protsesu ta rozshyrennia asortymentu lipidnoi produktsii ozdorovchoho pryznachennia |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7623 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Рожик А. В..pdf | 4,22 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.