Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7623
Назва: Обґрунтування технології вилучення олії із насіння промислових конопель методом пресування
Інші назви: Obgruntuvannia tekhnolohii vyluchennia olii iz nasinnia promyslovykh konopel metodom presuvannia
Автори: Рожик, Анатолій Віталійович
Rozhyk, Anatolii
Ключові слова: насіння промислових конопель
nasinnia promyslovykh konopel
олія
oliia
холодне пресування
kholodne presuvannia
температура пресування
temperatura presuvannia
вихід олії
vykhid olii
кислотне число
kyslotne chyslo
пероксидне число
peroksydne chyslo
жирнокислотний склад
zhyrnokyslotnyi sklad
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Рожик А.В. Обґрунтування технології вилучення олії із насіння промислових конопель методом пресування : магістер. кваліфікаційна робота : 181, Харчові технології / Анатолій Віталійович Рожик ; наук. кер. Наталія Анатоліївна Сова ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний ф-т, Каф. харчових технологій. – Дніпро, 2023. – 68 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7623
Короткий огляд (реферат): Об’єкт дослідження – технологія виробництва біологічно цінної олії з насіння промислових конопель. Метою роботи є визначення впливу параметрів пресування, а саме температури, на вихід і якісні показники конопляної олії, яка характеризується вмістом біологічно цінних елементів, для інтенсифікації даного процесу та розширення асортименту ліпідної продукції оздоровчого призначення.Obiekt doslidzhennia – tekhnolohiia vyrobnytstva biolohichno tsinnoi olii z nasinnia promyslovykh konopel. Metoiu roboty ye vyznachennia vplyvu parametriv presuvannia, a same temperatury, na vykhid i yakisni pokaznyky konoplianoi olii, yaka kharakteryzuietsia vmistom biolohichno tsinnykh elementiv, dlia intensyfikatsii danoho protsesu ta rozshyrennia asortymentu lipidnoi produktsii ozdorovchoho pryznachennia
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7623
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Рожик А. В..pdf4,22 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.