Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8002
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЗагній, Карина Олегівна-
dc.contributor.authorZahnii, Karyna-
dc.date.accessioned2023-08-01T10:49:28Z-
dc.date.available2023-08-01T10:49:28Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationЗагній К. О. Удосконалення технологічної лінії з виробництва кукурудзяних паличок в умовах приватного акціонерного товариства «Комбінат харчових концентратів» міста Дніпро : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Карина Олегівна Загній ; наук. кер. Юрій Олексійович Чурсінов ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій . – Дніпро, 2023. – 67 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8002uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8002-
dc.description.abstractПриведено коротку характеристику ПрАТ «Комбінат харчових концентратів» міста Дніпро, встановлено, що Дніпропетровський комбінат харчових концентратів спеціалізується на випуску сухих сніданків, кондитерських виробів, зернової, меленої та розчинної кави, кавових міксів 3 в 1, а також напоїв на основі ячменя та цикорію.Pryvedeno korotku kharakterystyku PrAT «Kombinat kharchovykh kontsentrativ» mista Dnipro, vstanovleno, shcho Dnipropetrovskyi kombinat kharchovykh kontsentrativ spetsializuietsia na vypusku sukhykh snidankiv, kondyterskykh vyrobiv, zernovoi, melenoi ta rozchynnoi kavy, kavovykh miksiv 3 v 1, a takozh napoiv na osnovi yachmenia ta tsykoriiu.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectсировинаuk
dc.subjectsyrovynauk
dc.subjectкукурудзаuk
dc.subjectkukurudzauk
dc.subjectекструдерuk
dc.subjectekstruderuk
dc.subjectтискuk
dc.subjecttyskuk
dc.subjectтемператураuk
dc.subjecttemperaturauk
dc.subjectвиробниче приміщенняuk
dc.subjectvyrobnyche prymishchenniauk
dc.subjectрозрахунокuk
dc.subjectrozrakhunokuk
dc.subjectобладнанняuk
dc.subjectobladnanniauk
dc.subjectреконструкціяuk
dc.subjectrekonstruktsiiauk
dc.titleУдосконалення технологічної лінії з виробництва кукурудзяних паличок в умовах приватного акціонерного товариства «Комбінат харчових концентратів» міста Дніпроuk
dc.title.alternativeUdoskonalennia tekhnolohichnoi linii z vyrobnytstva kukurudzianykh palychok v umovakh pryvatnoho aktsionernoho tovarystva «Kombinat kharchovykh kontsentrativ» mista Dniprouk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Загній К.О..pdf2,23 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.