Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8002
Назва: | Удосконалення технологічної лінії з виробництва кукурудзяних паличок в умовах приватного акціонерного товариства «Комбінат харчових концентратів» міста Дніпро |
Інші назви: | Udoskonalennia tekhnolohichnoi linii z vyrobnytstva kukurudzianykh palychok v umovakh pryvatnoho aktsionernoho tovarystva «Kombinat kharchovykh kontsentrativ» mista Dnipro |
Автори: | Загній, Карина Олегівна Zahnii, Karyna |
Ключові слова: | сировина syrovyna кукурудза kukurudza екструдер ekstruder тиск tysk температура temperatura виробниче приміщення vyrobnyche prymishchennia розрахунок rozrakhunok обладнання obladnannia реконструкція rekonstruktsiia |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Бібліографічний опис: | Загній К. О. Удосконалення технологічної лінії з виробництва кукурудзяних паличок в умовах приватного акціонерного товариства «Комбінат харчових концентратів» міста Дніпро : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Карина Олегівна Загній ; наук. кер. Юрій Олексійович Чурсінов ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій . – Дніпро, 2023. – 67 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8002 |
Короткий огляд (реферат): | Приведено коротку характеристику ПрАТ «Комбінат харчових концентратів» міста Дніпро, встановлено, що Дніпропетровський комбінат харчових концентратів спеціалізується на випуску сухих сніданків, кондитерських виробів, зернової, меленої та розчинної кави, кавових міксів 3 в 1, а також напоїв на основі ячменя та цикорію.Pryvedeno korotku kharakterystyku PrAT «Kombinat kharchovykh kontsentrativ» mista Dnipro, vstanovleno, shcho Dnipropetrovskyi kombinat kharchovykh kontsentrativ spetsializuietsia na vypusku sukhykh snidankiv, kondyterskykh vyrobiv, zernovoi, melenoi ta rozchynnoi kavy, kavovykh miksiv 3 v 1, a takozh napoiv na osnovi yachmenia ta tsykoriiu. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8002 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Загній К.О..pdf | 2,23 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.