Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9469
Назва: Обґрунтування технологічного процесу очистки насіння сої від нетреби звичайної на фрикційному сепараторі барабанного типу
Інші назви: Obgruntuvannia tekhnolohichnoho protsesu ochystky nasinnia soi vid netreby zvychainoi na fryktsiinomu separatori barabannoho typu
Автори: Голота, Петро Петрович
Holota, Petro
Ключові слова: пшениця
pshenytsia
клейковина
kleikovyna
гідротермічна обробка
hidrotermichna obrobka
борошно
boroshno
робота
robota
хлібопечіння
khlibopechinnia
технології
tekhnolohii
ефективність
efektyvnist
дослідження
doslidzhennia
експеримент
eksperyment
випробування
vyprobuvannia
Дата публікації: 2024
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Голота П. П. Обґрунтування технологічного процесу очистки насіння сої від нетреби звичайної на фрикційному сепараторі барабанного типу : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Магістр» : 181, Харчові технології / Петро Петрович Голота ; наук. кер. Олег Олександрович Тертишний ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 89 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9469
Короткий огляд (реферат): Метою роботи є вивчення впливу гідротермічної обробки зерна пшениці зі зниженими показниками якості в процесі підготовки до помелу та оцінка впливу техногенних факторів на санітарно-гігієнічні ознаки якості зерна, а також на їх зміну в технологічному процесі борошномельного заводу.Metoiu roboty ye vyvchennia vplyvu hidrotermichnoi obrobky zerna pshenytsi zi znyzhenymy pokaznykamy yakosti v protsesi pidhotovky do pomelu ta otsinka vplyvu tekhnohennykh faktoriv na sanitarno-hihiienichni oznaky yakosti zerna, a takozh na yikh zminu v tekhnolohichnomu protsesi boroshnomelnoho zavodu.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9469
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Голота П.П..pdf3,29 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.