Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9469
Назва: | Обґрунтування технологічного процесу очистки насіння сої від нетреби звичайної на фрикційному сепараторі барабанного типу |
Інші назви: | Obgruntuvannia tekhnolohichnoho protsesu ochystky nasinnia soi vid netreby zvychainoi na fryktsiinomu separatori barabannoho typu |
Автори: | Голота, Петро Петрович Holota, Petro |
Ключові слова: | пшениця pshenytsia клейковина kleikovyna гідротермічна обробка hidrotermichna obrobka борошно boroshno робота robota хлібопечіння khlibopechinnia технології tekhnolohii ефективність efektyvnist дослідження doslidzhennia експеримент eksperyment випробування vyprobuvannia |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Бібліографічний опис: | Голота П. П. Обґрунтування технологічного процесу очистки насіння сої від нетреби звичайної на фрикційному сепараторі барабанного типу : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Магістр» : 181, Харчові технології / Петро Петрович Голота ; наук. кер. Олег Олександрович Тертишний ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 89 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9469 |
Короткий огляд (реферат): | Метою роботи є вивчення впливу гідротермічної обробки зерна пшениці зі зниженими показниками якості в процесі підготовки до помелу та оцінка впливу техногенних факторів на санітарно-гігієнічні ознаки якості зерна, а також на їх зміну в технологічному процесі борошномельного заводу.Metoiu roboty ye vyvchennia vplyvu hidrotermichnoi obrobky zerna pshenytsi zi znyzhenymy pokaznykamy yakosti v protsesi pidhotovky do pomelu ta otsinka vplyvu tekhnohennykh faktoriv na sanitarno-hihiienichni oznaky yakosti zerna, a takozh na yikh zminu v tekhnolohichnomu protsesi boroshnomelnoho zavodu. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9469 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Голота П.П..pdf | 3,29 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.