Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9746
Назва: | Ветеринарна гігієна і санітарія |
Інші назви: | Veterynarna hihiiena i sanitariia |
Автори: | Вороняк, В. В. Voroniak, V. V. Чорний, М. В. Chornyi, M. V. Милостивий, Роман Васильович Mylostyvyi, Roman Milostiviy, Roman Milostivyiy, Roman Mylostyvyi, R. V. Mylostyvyi, Roman V. Mylostyvy, R. Mylostyvyi, R. Milostivyi, R. |
Ключові слова: | мікроклімат mikroklimat методи санітарно-гігієнічної оцінки metody sanitarno-hihiienichnoi otsinky санітарно-гігієнічні вимоги sanitarno-hihiienichni vymohy ветеринарно-санітарні заходи veterynarno-sanitarni zakhody |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С. З. Ґжицького ; Дніпровський ДАЕУ |
Бібліографічний опис: | Ветеринарна гігієна і санітарія : практикум / уклад. : В. В. Вороняк, М. В. Чорний, Р. В. Милостивий / Львівський нац. ун-т вет. медицини та біотехнологій ім. С. З. Ґжицького ; Дніпровський ДАЕУ. – Львів : ФОП Корпан Б. І., 2023. – 284 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9746. |
Короткий огляд (реферат): | Викладено методи санітарно-гігієнічної оцінки повітря приміщень, ґрунту, кормів і води, а також санітарно-гігієнічні вимоги до проєктування і будівництва тваринницьких підприємств та проведення в них ветеринарно-санітарних заходів. Наведено основні нормативні дані, за якими можна здійснювати контроль за результатами проведених досліджень. Для студентів ЗВО спеціальностей 211 «Ветеринарна медицина», 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва». Може бути корисним слухачам післядипломного навчання, власникам та працівникам тваринницьких господарств різних форм власності. Vykladeno metody sanitarno-hihiienichnoi otsinky povitria prymishchen, gruntu, kormiv i vody, a takozh sanitarno-hihiienichni vymohy do proiektuvannia i budivnytstva tvarynnytskykh pidpryiemstv ta provedennia v nykh veterynarno-sanitarnykh zakhodiv. Navedeno osnovni normatyvni dani, za yakymy mozhna zdiisniuvaty kontrol za rezultatamy provedenykh doslidzhen. Dlia studentiv ZVO spetsialnostei 211 «Veterynarna medytsyna», 204 «Tekhnolohiia vyrobnytstva i pererobky produktsii tvarynnytstva». Mozhe buty korysnym slukhacham pisliadyplomnoho navchannia, vlasnykam ta pratsivnykam tvarynnytskykh hospodarstv riznykh form vlasnosti. |
Опис: | Милостивий Роман Васильович https://orcid.org/0000-0002-4450-8813 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9746 |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні посібники, розділи. Довідники, словники |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Практ. Вет.Гіг. і сан ост. 2023 1 (2).pdf | 7,77 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.