Перегляд зібрання за групою - Автори 2b9ded99-8016-44df-98b0-896ebbb109c8

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 13 із 13
Дата випускуНазваАвтор(и)
2020Approbation and biomedical research of “coriander petrozeline”Kalyna, Viktoriia S.; Калина, Вікторія Сергіївна; Lutsenko, Maryna V.; Луценко, Марина В.; Tchoursinov, Yuriy O.; Чурсінов, Юрій Олексійович; Kunitsa, Katerina V.; Куниця, Катерина В.; Kharytonov, Mykola M.; Харитонов, Микола Миколайович
2020Implementation of the plasmochemical activation of technological solutions in the process of ecologization of malt productionKovaliova, Olena; Ковальова, Олена; Pivovarov, Olexandr; Півоваров, Олександр; Kalyna, Viktoriia; Калина, Вікторія; Tchoursinov, Yuriy; Чурсінов, Юрій; Kunitsia, Ekaterina; Куниця, Катерина; Chernukha, Anton; Чернуха, Антон; Polkovnychenko, Dmytro; Полковниченко, Дмитро; Grigorenko, Natalia; Григоренко, Наталія; Kurska, Tetiana; Курська, Тетяна; Yermakova, Olena; Єрмакова, Олена
2018Альгінат натрію у продуктах харчуванняКалина, Вікторія Сергіївна; Kalyna, Victoriya; Тарабара, М.; Tarabara, М.
2018Аналіз способів і методів гідротермічної обробки зерна при виробництві крупи та борошна для дитячого харчуванняКалина, Вікторія Сергіївна; Kalyna, Victoriya; Філіпенко, Дмитро Вікторович; Filipenko, Dmitro; Мичкань, Інна Сергіївна; Mychkan, Inna
2019Аналіз існуючих технологій виробництва картопляних чіпсівКалина, Вікторія Сергіївна; Kalyna, Viktoriia; Вечеря, Ганна Миколаївна; Vecherya, Ganna
2022Дослідження властивостей продуктів переробки насіння гарбузаКалина, Вікторія; Kalyna, Viktoriia; Луценко, Марина; Lytsenko, Maryna
2018Макаронні вироби на основі клітковини гречаноїКалина, Вікторія Сергіївна; Kalyna, Victoriya; Гола, Аліна Володимирівна; Gola, Alina
2017Наукове обґрунтування технології комплексної переробки жирної коріандрової оліїКалина, Вікторія Сергіївна; Kalyna, Victoriya; Луценко, Марина Василівна; Lytsenko, Marina; Харитонов, Микола Миколайович; Kharytonov, Mykola
2019Обґрунтування технології виробництва фруктово-овочевих гранул в системі натрію альгінат-кальцію фосфатКалина, Вікторія Сергіївна; Kalyna, Victoriya; Тарабара, Марина Віталіївна; Tarabara, Maryna
2019Огляд методів сушки плодоовочевої сировиниКалина, Вікторія Сергіївна; Kalyna, Victoriya; Куянов, Юрій Юрійович; Kuyanov, Yuriy; Корсун, Олена Юріївна; Korsun, Olena; Грабовська, Євгенія Сергіївна; Grabovska, Evgeniya
2018Підвищення біологічної цінності кондитерських виробів із вмістом бджолиного обніжжяКалина, Вікторія Сергіївна; Kalyna, Viktoriia; Олійник, О. В.; Oliynyk, О.
2020Формування професійної мотивації майбутніх інженерів-технологів харчових виробництв в процесі навчання і проходження технологічної практикиЧурсінов, Юрій Олексійович; Tchoursinov, Yuriy; Ковальова, Олена Сергіївна; Kovaliova, Olena; Калина, Вікторія Сергіївна; Kalyna, Victoriya
2018Функціональні інгредієнти у харчових продуктахКалина, Вікторія Сергіївна; Kalyna, Victoriya; Іщенко, М. В.; Ishenko, M.; Горбачевська, K.; Gorbachevska, K.; Перкова, А. О.; Perkova, А.; Козяр, Ю. В.; Kozyar, Y.