Перегляд зібрання за групою - Теми biolohichna tsinnist

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 8 із 8
Дата випускуНазваАвтор(и)
2024Обґрунтування процесу виробництва дієтичної олії та макухи з кукурудзяних зародківШамлян, Юлія Дмитрівна; Shamlian, Yuliia
2022Обґрунтування технології біологічно цінних безглютенових снеківПекар, Катерина Русланівна; Pekar, Kateryna Ruslanivna
2024Обґрунтування технології виробництва макаронних виробів збагачених борошном амаранту та сетаріїЦуприк, Альона Олександрівна; Tsupryk, Alona
2024Обґрунтування технології виробництва плодоовочевих пектиновмісних соусівРадчук, Катерина Максимівна; Radchuk, Kateryna
2025Обґрунтування технології виробництва продукту кисломолочного комбінованого функціонального призначенняМихайленко, Софія Юріївна; Mykhailenko, Sofiia Yuriivna
2024Обґрунтування технології виробництва пряників підвищеної харчової та біологічної цінностіЧернуська, Дар’я Андріївна; Chernuska, Daria
2025Обґрунтування технології переробки плодів іргиЛуговська, Анна Валеріївна; Luhovska, Anna Valeriivna
2024Розробка технології виробництва безглютенових борошняних кондитерських виробівПаньків, Олексій Русланович; Pankiv, Oleksii