Перегляд зібрання за групою - Теми meat

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 13 із 13
Дата випускуНазваАвтор(и)
2021Study of use of antiseptic ice of plasma-chemically activated aqueous solutions for the storage of food raw materialsPivovarov, Oleksandr; Півоваров, Олександр Андрійович; Kovalova, Olena; Ковальова, Олена Сергіївна; Koshulko, Vitalii; Кошулько, Віталій Сергійович; Aleksandrova, Angelina; Александрова, Агеліна
2017Ветеринарно-санітарна експертиза. Практикум. Навчальний посібник (перевидання)Зажарська, Надія Миколаївна; Zazharska, Nadiia; Zazharska, N. M.; Zazharska, N.; Куцак, Рима Святославівна; Kutsak, Rimma; Бібен, Іван Андрійович; Biben, I.; Biben, I. A.; Biben, Ivan; Кунєва, Лариса Володимирівна; Kuneva, Larisa
2022Ветеринарно-санітарна оцінка м’ясних продуктів за мікробіологічним ризиком Listeria spp. в умовах м'ясопереробних підприємствБоровик, Ірина Володимирівна; Borovic, Irina; Borovik, Irina; Borovik, I.; Borovik, I. V.; Borovuk, I. V.; Borovik, Iryna; Borovyk, I. V.
2022Ветеринарно-санітарна оцінка продуктів забою свійський кролів за змішаного еймеріозу з різним рівнем інтенсивності інвазії в умовах лабораторії Дніпропетровської регіональної державної лабораторії державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачівРевуцька, К. А.; Revutska, K. A.
2021Ветеринарно-санітарна оцінка продуктів забою свійських кролів за еймеріозу і спірохетозу в умовах Дніпропетровської регіональної державної лабораторії державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачівРабаєва, А. О.; Rabaeva, A.
2020Визначення мікробіологічної безпечності м’яса в умовах Запорізької регіональної лабораторії Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачівПриходько, Катерина Сергіївна; Prykhodko, Kateryna Serhiivna
2020Залежність фізико-хімічних властивостей та хімічного складу м’яса свиней від генотипу i передзабійної живої масиХрамкова, Ольга Миколаївна; Khramkova, O.; Khramkova, O. M.; Khramkova, O. N.; Hramkova, O. N.; Khramkova, Olga; Повод, Микола Григорович; Povod, N.
2022Методи оцінювання якості і безпечності продуктів забою свиней в умовах Петриківської лабораторії ветеринарно-санітарної експертизи на ринку Дніпропетровської областіСтроценко, Ігор В’ячеславович; Strotsenkovo, Igor Vyacheslavich
2020Оцінка якості і безпечності яловичини в умовах Дніпропетровської регіональної державної лабораторії служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачівІльченко, В. В.; Ilchenko, V. V.
2016Цінові чинники ефективності свинарстваКобернюк, Сергій Олександрович; Kobernyuk, S.
2021-06Якість м’яса свиней різних гібридних поєднань за передзабійної живої маси 100 та 120 кгХрамкова, Ольга Миколаївна; Khramkova, O.; Khramkova, O. M.; Khramkova, O. N.; Hramkova, O. N.; Khramkova, Olga
2021Інноваційна технологія зберігання харчової сировини в антисептичному льодіКовальова, Олена Сергіївна; Kovalova, Olena; Дейнега, А.О.; Deineha, А.; Стрижак, Р. Г.; Stryzhak, R.
2025Інноваційні технології та обладнання переробки м’яса та продуктів на його основіПівоваров, Олександр Андрійович; Pivovarov, Oleksandr; Ковальова, Олена Сергіївна; Kovalova, Olena; Кошулько, Віталій Сергійович; Koshulko, Vitalii