Перегляд зібрання за групою - Теми morozyvo

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 9 із 9
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023Обгрунтування технології виробництва морозива з додаванням ядра насіння соняшникаДжур, Олександра Миколаївна; Dzhur, Oleksandra
2025Обґрунтування технології виробництва морозива вершкового з низьким вмістом лактозиДоманова, Анастасія Русланівна; Domanova, Anastasiia Ruslanivna
2025Обґрунтування технології виробництва морозива вершкового збагаченого злакамиКанава, Микита Андрійович; Kanava, Mykyta Andriiovych
2025Обґрунтування технології виробництва морозива вершкового на основі рослинних замінників молокаГоробець, Юлія Сергіївна; Horobets, Yuliia Serhiivna
2025Обґрунтування технології виробництва морозива збагаченого квітковим пилкомБец, Анна Сергіївна; Bets, Anna Serhiivna
2023Обґрунтування технології виробництва морозива збагаченого продуктами переробки кедрових горіхівСтеблін, Євген Миколайович; Steblin, Yevhen Mykolaiovych
2023Обґрунтування технології виробництва морозива функціонального призначенняНосенко, Ілля Іванович; Nosenko, Illia
2024Обґрунтування технології виробництва м’якого морозива з додаванням продуктів переробки соїГоман, Артем Володимирович; Homan, Artem Volodymyrovych
2020Обґрунтування технології морозива з пророщеним зерном житаСамсоненко, Юлія Олександрівна; Samsonenko, Yuliia