Перегляд зібрання за групою - Теми retseptura

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 8 із 8
Дата випускуНазваАвтор(и)
2021Валоризація побічних продуктів переробки зерна амарантуЧереута, Дмитро Володимирович; Chereuta, Dmytro
2020Обґрунтування технології безглютенового печива з біологічно активованим зерном амарантуОмельчук, В’ячеслав Станіславович; Omelchuk, Viacheslav
2023Обґрунтування технології виробництва борошняних виробів з додаванням продуктів переробки анісуЗінченко, Юлія Станіславівна; Zinchenko, Yuliia Stanislavivna
2023Обґрунтування технології виробництва плодоовочевих пюре на основі топінамбуруЖуравльова, Анна Сергіївна; Zhuravlova, Anna
2023Обґрунтування технології виробництва спреду функціонального призначенняНекрасов, Артем Валерійович; Nekrasov, Artem Valeriiovych
2021Обґрунтування технології виробництва функціональних борошняних кондитерських виробів з використанням амарантового борошнаЧерноброва, А. Д.; Сhernobrova, A.
2023Обґрунтування технології виробництва функціональних борошняних кондитерських виробів із застосуванням фруктових і овочевих порошківПричина, Роман Віталійович; Prychyna, Roman
2023Обґрунтування технології отримання вітамінізованої олії зі змішаної рослинної сировиниСавін, Владислав Олегович; Savin, Vladyslav Olehovych